Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşında ne yapıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herhangi bi aksilik olmazsa uyumayı düşünüyorum :P
(yok yok kesin bişi olcak, içirirler zorla :P)[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
la praw ne tek başınası beraber iççez :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

[Bu mesaj Suark tarafından 14 Aralık 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 14 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 14 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
sahilde prawlerı bulup rahatsız etcem :)

yavaş bul 100 tane sahil var istanbulda

hımmm salla o zaman çokmuş[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
evde yanlız olma ihtimalim yüksek
takibi günlerde finaller olduğu için[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Istanbulda arkadaslarimla oliyim baskada bisi istemiyorum ; isterlerse tuvalette bile geciririm yeter ki arkadaslarimla oliyim =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
cuma gunku lab ertelenirse ya da ben onu satmaya karar verirsem ailemle geciricem. yok ankarada kalırsam uygun bi mekanda kafayı cekerim ya da en kötüsü otelde bizim tayfayla rakının dibine vururum ...
Mesaj tarihi:
biz nis te giriyoruz.. ben ve iki arkadasa 750 kagit bayildim ama degicek yani gecen senede chocolate da girmistik efsane ortam idi degiyor yani..[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
erMANIA ile içicez sabaha kaddarr...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
sevdiklerimden uzakta bir otel odasında tek başıma tv izliyor olacagim muhtemelen ;-([signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
  • Yeni Oluştur...