Prawler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Merhaba arkadaşlar, Yılbaşında komaya girene kadar içmeyi düşünüyorum sahilde tek başıma. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yılbaşı ne zaman dsf[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet gecen yilbasinda acilmisti :p[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bende içeceğim bayaa şöyle müzikli bi yer tercihimdir,içkisiz bi yılbaşı düşünülemez :lol:[signature][hline]R+
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Büyük ihtimalle evimde msn'de takılıyor olabilirim daha ötesi ne olabilirki :-)[signature][hline]
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 herhangi bi aksilik olmazsa uyumayı düşünüyorum :P (yok yok kesin bişi olcak, içirirler zorla :P)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sahilde prawlerı bulup rahatsız etcem :)[signature][hline]orochi
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yılbaşında fazla topic göz çıkarmaz mrk etmeyin.[signature][hline]
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tombala çekecem.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 la praw ne tek başınası beraber iççez :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum [Bu mesaj Suark tarafından 14 Aralık 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 pilav yapıcam[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bende onu soruyorum ne yapııyoruz =?[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah..
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: xueshen, 14 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki: sahilde prawlerı bulup rahatsız etcem :) yavaş bul 100 tane sahil var istanbulda[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Prawler, 14 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 14 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki: sahilde prawlerı bulup rahatsız etcem :) yavaş bul 100 tane sahil var istanbulda hımmm salla o zaman çokmuş[signature][hline]orochi
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bostancı var bakırköy var sarayburnu var yenikapı var beşiktaş var yeşilköy var kadıköy var daha çook war oırtaköy-istinye vs[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu gidişle dötümün üstüne oturup alıcam bütün gece bohuç[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 dela o eğlencenize ben de geliorum...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 evde yanlız olma ihtimalim yüksek takibi günlerde finaller olduğu için[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
narin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Istanbulda arkadaslarimla oliyim baskada bisi istemiyorum ; isterlerse tuvalette bile geciririm yeter ki arkadaslarimla oliyim =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
uzumlukek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cuma gunku lab ertelenirse ya da ben onu satmaya karar verirsem ailemle geciricem. yok ankarada kalırsam uygun bi mekanda kafayı cekerim ya da en kötüsü otelde bizim tayfayla rakının dibine vururum ...
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 biz nis te giriyoruz.. ben ve iki arkadasa 750 kagit bayildim ama degicek yani gecen senede chocolate da girmistik efsane ortam idi degiyor yani..[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 erMANIA ile içicez sabaha kaddarr...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sevdiklerimden uzakta bir otel odasında tek başıma tv izliyor olacagim muhtemelen ;-([signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kesin bişi yok ama eglenceli olıcagi kanaaaaaatindeim :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya bursa'da kalıcam yada ist ye gelicem belli değil bakalım.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım.
Öne çıkan mesajlar