Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 2012'de cikardigi SSD'leri Apple'in sorunluymus bazi bazi, bu sabah guncelleme geldi, yukleyin bir, eger yukleyemezse guncellemeye belese degistiriyor Apple. Gotureceginiz yeni buradan bulun: https://locate.apple.com/tr/tr/ Kontrol edin bir. Guncelleme SSD firmware 1.1. Sorun yok benimkinde.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bende şuan bir güncelleme gözükmüyor dün akşam yapmıştım bi güncelleme acaba o mu ki?
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ben de dun aksam yusuf yusuf yaptim da sorun cikmadi neyse ki. Global hede gecerli degil sanirim sadece ABD'de degistiriyorlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Global diyor: http://www.apple.com/support/macbookair-flashdrive/
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 burda ki servislere onu anlatana kadar göbegimiz catlar her türlü camura yatarlar
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Yetkili servislerde oyle bisey olmaz, bu tarz seyler halka duyurulmadan once servislerin hepsine bultenler gidiyor. Eligible bi cihaziniz varsa seri numarasindan baktiklarinda uzerinde yapilmasi gereken her islemi gorur onlar size duyurulmamis olanlar bile. merak etmeyin.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Gözünüz kapalı gidin abi apple servislerine, alıştığımız "BİZE BİLGİ VERİLMEDİ LOLOLO" yapmayacaklarına ben garanti veriyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Apple'in premium urun olmasi bundan zaten.
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Apple support diger global support verenlerin yaninda acik ara onde. Benim mbpr nin ekraninda ghosting - image retention vardi, derdimi anlatmadan derman bulmustum, aninda degistirdiler sifir ekranla. Cihaz US den alinma.
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 mba 2013'de güncelleme göremedim, sadece windows 7 falan yüklerken siyah ekran için bir tane güncelleme vardı.
Öne çıkan mesajlar