Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 auehauh aynen ama pası atan kim çözemedim herhalde kıçı dönükken hakem onun öyle müthiş bir ara topu atacağını düşünmemiş bitirmiş zank diye :D bu arada burakın verilmeyen golünde aynı canerin geçen haftalarda yaptığı gibi yan hakeme hadi bee hadi be diye el kol yapmasına kimse değinmemiş :) bizim maçlarda aynısı yapılınca 15 sayfa konuşuluyor.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Caner "hadi be" demedi ki o macta. Bu arada Lua tam bi şovmen. Bütün maçı artistlikle geçirdi. Ayakkabı bağlamalar falan ahahah.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 of kanalturkte sergen i izliyim dedim beynim aktı. BG: e hamiti ceyhun yerine koy aynı kadro FT ile SY: olur mu hamit yok eboue yok bruma yok dany yok yabancı sınırı FT icin yoktu galiba.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 maca 5 yabancı ile basladık. çeju yerine de dany'yi koy tamam işte?
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 normalde FT kadrosu muslera eboue zan semih balta hamit melo selcuk sneijder drogba burak yedekte yabancı bruma ya da sahada chedjou mancininin bu mac kadrosu muslera sabri chedjou semih balta ceyhun melo selcuk sneijder drogba burak yedekte yabancı dany sakatlıkları goz onunde bulundurarak farkları bulunuz. Cok zor degil gibi. bu kadroya cıkıp da FT zamanı soyle oynuyo boyle oynuyodu simdi mancini %100 hatalı cıktı diyince komik oluyo aynı kadro aynı pozisyonlar aynı adamlar tek hatalı olabilcek adam ceyhun yerine engin olabilirdi nası %100 hatalı oldu acaba. edit: belki de olaya sarkastik yaklasmısındır beynim cok aktı sergeni izlerken kusura bakma
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Cok ayrıntılamıssın da benim demeye calıstıgım Sergen'in dediginde beyin erimesi yasayacak bi sey yok.
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ya o müthiş saçma bişi ama yerli alacaklardı yani. aysal başkan nasılsa kaldırırız kotenjanı falan diye düşünüyor herhalde şl harici adam gibi kadroyla çıkamicaz hiç. hadi solda balta'nın önüne bruma koyarsan o tarafın gideri olur. ama sağda sabri olmuyor. sağ taraf eboue-hamit olsa yine iyi bu sefer de 7 yabancı oluyor sdfs. hani drogba öyle bi adamki dinlendirmek yazık olur lig maçında bile olsa. o adam sahada gezinse bile durmalı sdfs yaratıcılıktan yoksun bu takımdan sneijder'de kesilmez. elde patlıyor ne yapsan.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Engin şu anki formuyla fiziğiyle oynamamalı. Ama Ceyhun o pozisyonda baştan oynamamlı. Abi sağ iç pozisyonuna her orta saha oyuncusunu koyamazsın. Ceyhun oldukça limitli bir adam zaten oynadığı 1 pozisyon var onun dışında yok. Kabiliyeti belli. Bir iç Selçuk diğeri Ceyhun. Selçuk-Engin'den bile kötü. Bizim takım bu taktikle oynayamaz bu kadar basit. Mancini de FT de yanlış, hayır ben daha fazla bilmiyorum futbolu. Ama yanlış yani...
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tek alınacak yerli alper di ya, hamit vardı zaten bi de diğerleirni alsan cl de nası oynatcan, daha semih i adam edemedim, eboue arıza dany le ambratı yollamıyamıyorsun aydın ı geri çağırıyorsun filan
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi yanlış ama şuan yapılabilecek bişi yok. sene sonu beklenecek artık. ya da devre arası.birilerinin gidip birilerinin gelmesi lazım eldeki kadro sıkıntı. kağıt üstünde sabri balta yazınca güzel oluyor ama bu adamlar rezil yani.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yok soyle oynadıgını sandıgından beynim yandı takım muslera eboue dany semih balta hamit melo selcuk sneijder drogba burak yedekte yabancı bruma yedek defans yok takımda? zan sakat ceju da olmak zorunda oldu mu 8 yabancı.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 caner stoch alperi kaçıarcaz fenerbahçeden başka yolu yok
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sotto said: Mancini de FT de yanlışbu baska bi bakıs acısı bu olur bunu dersen uygun abi bu taktige inanmıyo olabilirsin ama her yerde FT varken farklı bisey oynanıyomus gibi Mancini ye yukleniliyo. aynı sey var sahada oynayan adamlardan mecburi turklerden 2 si sakat iste adam soruyo bu pozisyonda kim oynar bu bu bu hadi sunu deneyeyim diyo. vahiy gelmiyo ki herife de. hayır kadroyu kuranın hic mi sucu yok bi de onu cozemiyorum. Aydın niye girdi? e kadroda tek turk kanat oyuncusu var kanada adam koyucam diyo Mancini parmakla aydını gosteriyolar adam napsın.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 caner zaten bizden gitti. simdi formda, iki gun sonra sacmalar yine. dengesiz adam, gelmesin hic. stoch fb'de degil. alper'in nesini kacırıcan? takımın ihtiyacı olan son adam alper tarzında bir oyuncu.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi FT varken sezon basından beri ne yaptı ki takım bundan sonrası icin kotulemeye basladınız? bjk galibiyeti dısında rezaletti takım. en iyi futbolu da FT kovulduktan sonra oynadık antalya macında.
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sonuç olarak bu sene sıkıntı geçecek. lig'de 3. olursak fener cl'ye gidemiyor diye gidiyoruz nasılsa. bence şampiyon olamazsak problem değil. şl'de de gruptan çıkarsak iyi olur işte. kontenjan durumu ne olacak,drogba kalcak mı gidecek mi, yerli topçu takviyesi falan filan bunlar anca sene sonunda artık.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ben Drogba ve Muslera nın kalacağını düşünmüyorum.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 muslera kalır ya bi 35 e kadar kalsın 50m e bile satmasınlar
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 madcow said: antalya ft nin son macıydı. rize o zaman benim dedigim.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 İlk yarı sonunda lider ile 2-3 puan fark olursa o zaman fikstürden yırtabiliriz. Bizim ilk yarı fikstürü harbiden zor.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 toggie said: madcow said: antalya ft nin son macıydı. rize o zaman benim dedigim.yok besiktas macı son macıymıs galiba rize macına da takımın basında sasla davala cıkmıstı galiba.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bence Alper sol-sağ iç mevkilerine çok daha uygun bir adamdı bizim için. Hatta cuk diye otururdu. 2 yönlü oynayabiliyor çünkü, driblingi var, fizik gücü kötü değil, kolay top kaybetmiyor. Üstüne gidilmeliydi Alper'in... Yani bence bugün Ceyhun tercihi tam fiyasko açık konuşayım. Zaten Selçuk-Engin'le bile olmuyordu bu taktik. GS Antalya maçı olsun BJK maçı olsun ne zaman iyi oynadıysa bu taktik değişip Bruma girince toparladı. Selçuk zaten formsuz. Selçuk-Ceyhun felaket kötü bir diziliş..
Öne çıkan mesajlar