Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 8. Hafta | Galatasaray - K. Karabük | 19.10.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hamit orta sahanın bütün pis işlerini yapıyordu, o gidince Sneijder ve Selçuk'un bıraktığı boş alanları tek başına Melo kapayamıyor. Hamit bir de soğukkanlı adam, büyük maçlarda kötü oynadığını hatırlamıyorum. Orta sahayı düzende tutuyordu işte.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

fener maçında şu 2.gol gibi bi tane yazsak çok memnun olurum

çok daha iyisinin yazılmışı var

alex de souza dsfsdf

maç sonu hüsrandı tabi ayrı mesele ama gol efsane ötesi işte
Mesaj tarihi:
Adam fatih terime bişey dememiş ama mancini ne yapıyo anlamadım ben.

Ceyhun ne, Aydın ne

Adamlar 10 kişi ve sanki biz 10 kişi gibi oynuyoruz. Takımın enerjisi yok. Maç 1-1 gidiyor rakip takım 10 kişi ve takımın ateşe ihtiyacı var. Td kollar bağlı kulübede oturuyor.

Kurumsallık buysa ben istemiyorum açıkçası. Bizim milletimiz de futbolcumuz da duygusunu katmadan %100'ünü veremez.Takımda duygu yok.

Keşke karabük kazansaydı dediğim bi maç oldu.
Mesaj tarihi:
H.Balta sezonu kapatabilirmiş.

İki lig maçında da kanatlar sarbi ve baltaya emanetti. Top kanatlara açılınca kanal değiştirme sebebi direkt.

Burak asist yaptı mücadele etti ama 8 faul 6 ofsayt ile oynamış. El freniydi maçta.

İlla birileri oynayacak diye gidersek bu sene bir b.k olmaz GS den. Yok Selçuk sol iç Ceyhun sağ iç falan diye işkembe-i kübradan mevkiler ile.

Ya tek forvet oyanyacağız kanat oyuncumuz belli bekimiz belli olacak. Ya da Sneijder oyanmayacak 4-4-2 oynayacağız.

Hem Burak hem Sneijder oynayacak diye sağiç soliç devam edersek geçmiş olsun yemiyor bu sefer.
Mesaj tarihi:
takımın yedeginde kim varsa onu koyuyo herif iste napıcak olmayan adamımı koysun yedekten kim girsin? iste bi engin oynayabilirdi okadar. bu sefer de engin mi kurtarıcı diyecektik? burak inadı sevimsiz ama. yedege dany i koyabilmek icin bruma tribundeydi onu da gecin.
Mesaj tarihi:
Abartmayın yahu adam geleli 2 maç olmuş daha bırakın adam ne yapmak istiyorsa kimi oynatmak istiyorsa oynatsın görsün tanısın. Havasını suyunu herşeyini bilen fatih terim bile yeri gelince onları ilk 11 olarak yazıyor. 2 maç oldu hemen TD şöyle TD böyle adamın zaten tarzı belli olayı belli.

Bence futbolcunun kendisi öğrenmesi lazım artık ne yapması gerektiğini illa kenardan TD bağırınca mı koşacaklar.
Mesaj tarihi:
abi ceyhun'u falan oynatmak zorunda. 6 yabancı sınırın var ve takımda resmen topçu yok. yerli transferinde resmen rezilleri oynuyoruz. erman kılıç oynardı yani şu takımda.

bu nedenle ceyhun'lar aydın'lar mecbur oynayacak kaçarı yok. eminim mançini de isterdi kanatlara koysun bruma-amrabat

sol beke çapsız balta yerine riera başgan koysun. sağa sabri malı yerine eboue koysun.

ama işte olmuyor yapacak bişi yok.

ha bence burak yerine umut oynamalı tabi orası ayrı.
Mesaj tarihi:
riera yemin ederim messi ya. adam en azından çalım atıyor ince pas atıyor bişi yapıyor. hakan balta'nın şu gidip gidip yetemeceğini anlayınca geri dönmesinden baydık.

sabri ise çabalıyor ediyor ama zeka kısıtlı olunca olmuyor tedavisi yok. mesela drogba adama efsane pas attı. gitti mal gibi harcadı pası. döndü gol yedik. eboue olsa belki daha farklı olurdu o atak.
Mesaj tarihi:
Abi Ceyhun oynasında 4-3-1-2'nin sağ içi olmasın:)

Ama adam yok işte, yabancı sınırlaması o bu derken kadro rezil ya baktığında. Resmen kötü planlandı bu takım. Düşünsene Amrabat, Riera, Bruma yedekte. Sabriler, Baltalar..

Çok yazmıcam artık sıkıldım çünkü de Tüpçü bizi batırdı resmen..

Kurumsallaşma istiyorlarsa da bir tane de strategic director/risk manager tarzı bir pozisyon açsınlar. TFF'den gelecek yönetmeliklere karşı kadronun geleceğiyle ilgili kriz masası oluşturacak bir adam. Bu yapılmadığı için bu durumdayız zaten...
Mesaj tarihi:
Muslera

Sarbi Chedjou Semih Balta

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Engin(Emre)

Drogba

Yabancı sınırı diyenler şu kadro çok mu kötü olurdu. Herkes kendi mevkisinde.

Gökhan Zan sakat. Yedekte Ceyhun var. Oynamadığı mevki değil stoperlik.

Yapmayın etmeyin ya. Kanat oyuncusu olmadan Sarbi ve Baltaya bakıyoruz bütün maç. Hücum olayını geçtim defansif açıdan da yol geçen hanı.
Mesaj tarihi:
engin oranın oyuncusu degil direk islevsiz. emre oynayınca da emreye kufrediyoruz bi farkı yok. ki bruma yoktu/olamazdı bu mac amrabat olabilirdi en fazla ki amrabat da olamazdı yedekte dany olmak zorundaydı zan sakat oldugu icin. burak inadına ben de katılmıyorum.
Mesaj tarihi:
Ulan su Sabri'den kurtulamadı takım. Herif paf takımından beri Galatasaray'da. Yetmedi kaptan oldu. O ufacık beyniyle herif teknik direktörümüz bile olur ilerde. Korkuyorum vallahi billahi ya.
Mesaj tarihi:
Red said:

yabancı kontenjanına bi ayar gelecek ya ben inanıyorum.

AB olayı gelecek işte. Beşiktaşlılar istemiyor haliyle ama tipini sevdiğim Egemen Bağış getirecek o kuralı.
Mesaj tarihi:
GS nin bu rezil hali ortaya çıktı. Sittin sene BJK ve FB yanaşmaz yabancı sınırı olayına.

FB zaten kovulmuş avrupadan. Tek dertleri TR ligi. O yüzden tüpçü ile gayet güzel trol ikilisi oluşturmuş durumdalar.

BJK de iki üç tane maç kazanıp genç TR oyunucusu almanın gazı ile daha şimdiden 5 yabancı kuralını yedirmeyiz diye açıklama yaptı.

GS devre arasında yabancı bakmasın hiç. 3-4 tane yerli oyuncu alması lazım çok net.

Bursadan bek Şener ve Elazığdan kanat Serdar Gürler güzel olur. Kayseri başkanı falan gitmişken Salih Dursun alınabilirse o da güzel olur.

Ama Mancini kesin yabancı transferi yapacaktır.
Mesaj tarihi:
10 yabancının 8i ilk 11 de oynayacak banko şu an yapcak bir şey yok

tek üzüldüğüm nkta cl maçlarına maç eksiiğle gidiyoruz
kupayı da alamayız hayal kurmaya gerek yok
lig de bu rotasyon patlar
seneye biz nasıl çampiyonlar ligine katılcaz?
  • Yeni Oluştur...