Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Şöyle bir şey çizdim, tosbaa 20 25cm civarı oldu artık sığmıyor standart akvaryumlara. bunun gibi hazırları varsa alabilirim tabi ama hiç bulamadım. iyi midir böyle ? öneriniz var mı? pek bi tecrübem yok kaplumbağa konusunda. http://u1310.hizliresim.com/1g/l/tpy35.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 teoride guzel susuz olan yere yani ust bolmeye rahatca cikabilecegi sekilde olmasi lazim rampa ama pratikte o camlar oyle saglam ve dengeli bir sekilde durmasi icin ek bi calisma gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 o bölmenin altına marangoza dikdörtgen yaptırıcam kitaplık rafı gibi. rampanında 5cm ine kadar su gelecek gibi 40cm doldurmayı düşünüyorum. rampayı sağa sola ve arkasın yapıştırsa taşımaz mı ki? ha bir de rampaya taş falan yapıştırıcam rahat çıksın diye. kuru bölgeye de canlı bitki falan koyayım diyorum %5 lik uv lamba alıcam mecbur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 camdan yaptıracaksan, ki mantıklı olan o, çizimini uygulamaya dökmek biraz zor olur. büyük tankı şu şekilde yaptırıp, kuru bölmeyi ayrı yaptırırsan daha kolay olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yaptırırsan ve başarılı olursan beni de haberdar etsene ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, benim kaplumbağa da hayvan gibi oldu. planı da baya iyi çizmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 stimpak said: camdan yaptıracaksan, ki mantıklı olan o, çizimini uygulamaya dökmek biraz zor olur. büyük tankı şu şekilde yaptırıp, kuru bölmeyi ayrı yaptırırsan daha kolay olacaktır. kuru bölme ayrı olacak zaten de, kırmızıları anlamadım, neden uzatıyoruz o kısmı ? kırmızılı kısmı ana tanka ilave ettir, kalan kısmı ayrı bi parça olarak mı yaptır diyorsun? çizdiğimde kuru alanı ayrı 2. bir parça olarak yaptırmayı düşünüyordum. @{bıyık 2-3 hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum, şuan 80 40 30 luk akvaryumda bunun çakma halini yaptım kartonla falan kuru alan, başarılı, bununla daha bi iyi olacak gibi bakalım. fotoğraf vs atıcam yaptırınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 stimpakin cizdigi gibi daha rahat olur uygulamasi sagdaki yere dik 2 tane kisa cizgiyi sil orasi uzun bir cam olacak kuru kisima dogru uzunca yani tek bi parca akvaryum ve saglam olur bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 benim göstermek istediğim ana tankta ufak bir değişiklik. 3 kenar aynı yükseklikte, kuru zeminle birleşecek olan kısım ise 20~+ ölçüsünü vermediğin parça kadar kısa olacak, böylelikle 1. kaplumbağanın suya iniş noktası ve tankın tepe noktası arasındaki mesafe az. su yüzeyini de düşünürsek etrafı batırma ihtimali fazla 2. akvaryumu üretecek kişi için kolaylık olur, dörtgen parçalarla çalışmak çok daha kolay. tetris parçası gibi cam kesmek hem daha maliyetli, hem de statik olarak daha dengesiz olacaktır. 3. 2 parça olarak üretirsen ilerde kuru tankı biraz daha büyütebilir,ya da farklı bir parça ekleyebilirsin. hatta sağ tarafa da büyük tankın simetriği 2. bir tank ekleyerek orta noktada kuru alanı olan güzel bir akvaryum elde edebilirsin, vs. daha da gider. Ama temel olarak ben camı kesip işleyecek olanı düşündüm. Tasarımın güzel ama uygulama kısmında sorun yaşarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Niye 600 değil de 600,8 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 neyle çizionuz bu planı? 40 yıllık fotoşokçuyum, rahat kullanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 böyle daha mı stabil olur ? rampa + kuru alan ayrı 2. parça, tank ayrı bir parça? http://u1310.hizliresim.com/1g/m/tqgu5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sketchup kullanıyorum ben, rahat basit program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 şöyle bişey yapsana öbür türlü cok yapay bişey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Abi kaplumbağa 20-25cm, dana gibi, böyle bir şey yapmam için baya bayaa büyük yaptırmam lazım akvaryumu ki yüzecek yeri olsun.. kuru alan kısmını doğal yapıcam zaten bu şekil, içine de mango kökü çiçek böcek koymayı düşünüyorum. ama yolladıgın gibi bir şey küçükleri barındırır anca gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 büyüğünü yap 120cm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Hapishane tasarladığınızın farkında değilsiniz. Sal hayvanı gitsin, özgürce yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IxFfxTZA6ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar