Voys Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Önce genel soru : cep telefonuna monte edılebılecek kadar küçük ( lazer boylarında olmasa da ona olabildiğince yakın ) projeksiyon biliyor musunuz hiç? ya da bu konu hakkında araştırma okudunuz mu hiç? Mühendislik okuyan ya da mezunlarına : böyle bişey yapılabilir mi? ne kadar bütçe gerekir neler gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 var cep projeksiyonları babamda vardı bir tane sorayım neymiş ondaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 3M MP220 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 daha geçen pic thread'da mı ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 İstediğim şey telefonun kapağının ıcıne konabılecek ıncelıkte. tek kabloyla ıkısını bağlayıp cep telefonunu projeksiyon verir hale getirebilmek istiyorum. ınternettekıler 15cm en 5-6cm boy mini projeksiyonlar. ben kalem inceliğinde olarak bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Samsung galaxy beam isini gorur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aynen bundan yapmaya çalışıorum. bu düzeneği iphone a kurabilirim diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu işini görür mü? geçen denk geldim internette, denedim direk. fena da olmuyor da optiği ve telefonun yerini/açısını iyi ayarlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=&sku=902119&Q=&is=REG&A=details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar