Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Amerikaya giden arkadaşların fikirlerini bekliyorum,yani karşılaştırma kriterleri şöyle mesela pub'lar,arkadaş ortamları,ekonomik durum(hangi kısım daha pahalı),türk yoğunluğu,part time çalışabilme durumu vs vs..Aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 California'ya gitmedim de Boston'da 1 hafta kaldım biraz depresifti, sovyet tarzı. Ocakta gitmemle de alakası olabilir tabi. Sunshine state'e git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 What happens in Boston stays in Boston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kaliforniya da kiralar pahalı ama bostonda da pahalı kaliforniya da çok pub var ama bostonda da var. kaliforniya da arkadaş ortamı var ama bostonda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: kaliforniya da kiralar pahalı ama bostonda da pahalı kaliforniya da çok pub var ama bostonda da var. kaliforniya da arkadaş ortamı var ama bostonda da var hahah ne güzel karşılaştırmışsın sen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 CA hangi sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cambridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: kaliforniya da kiralar pahalı ama bostonda da pahalı kaliforniya da çok pub var ama bostonda da var. kaliforniya da arkadaş ortamı var ama bostonda da var bu nasıl bir karşılaştırma ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bastın, daha samimi gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yazları Boston kışları ca Seçim yapmak ne gıcık iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Çamdibi rulezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Batıda YORULURSUN. Boston'da gelişirsin, dünya algın değişir. Doğu bana daha ileri bir medeniyetin ürünü gibi gelmiştir hep. Benim önerim Boston. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kıyas kabul etmez tabiiki california çünkü orada vault var http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Flag_of_California.svg Boston soğuktur bayaa üşürsün yakacak derdin olur bilmemne. Asıl soru kaliforniyada hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Nereye gidersen git yaninda seks beklentini goturme. O zaman daha cok eglenirsin. Zamaninda nerelere nerelere gittim de kiz pesinde kosmaktan gittigim yerlerden bir bok anlamadim. Ikisi de guzel yer baboli ama ben olsam ca ya giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Simdi fark ettim ki tam bir donanimhaber tier post olmus. Ben galiba sizin kadar modern degilim cocuklar, uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 scorch said: Kıyas kabul etmez tabiiki california çünkü orada vault var http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Flag_of_California.svg Boston soğuktur bayaa üşürsün yakacak derdin olur bilmemne. Asıl soru kaliforniyada hangi şehir? California'da Irvine taraflarını düşünüyorum gidersem,asıl soru Ca'ya gidenler arabasız yapamıycağımı söyledi,yani toplu taşıma çok problemmiş bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Doğru. Arabasız zor ulaşımda şöyle yapabilirsin freewayler için genelde tekli taşıma şeritleri toplu taşıma şeritleri oluşturuluyor (rights of way deniomuş) Yani 1 kişi varsa araçta en sağdan kamyonlarla gitmek zorunda 2-3 kişi yan şerit 4+ en soldan yardırma izinli vs. Genellikle belli noktalardan dolmuş çekiyor arabalılar onlarla kanka ol sıkıntı çekmezsin. İstanbul trafiğine alışık insana koymuyor inan. Havası iyidir irvine'ın antalya stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fin said: Cambridge :) Kaliforniyada hangi sehir diye sormustum. Irvine denmis. Irvine hakkinda cok bilgim yok ama boston kadar canli olabileceigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 scorch said: Doğru. Arabasız zor ulaşımda şöyle yapabilirsin freewayler için genelde tekli taşıma şeritleri toplu taşıma şeritleri oluşturuluyor (rights of way deniomuş) Yani 1 kişi varsa araçta en sağdan kamyonlarla gitmek zorunda 2-3 kişi yan şerit 4+ en soldan yardırma izinli vs. oha lan cok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 SF/bisiklet <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bostona gitmiştim güzel bi yer eski ingiliz kasabalarına benzıyo ve ünilerin olması karı kız mevzusu açısından oldukça + ben olsam bostona giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 san diego da 2 yıl kaldım, dünyada olmak istediğim başka bir yer yok çok çalışıyorum temelli gidip bir hayat kurabilmek için bonus: tijuana 20 dakika arabayla keyword: hong kong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 GENCOSMAN said: san diego da 2 yıl kaldım, dünyada olmak istediğim başka bir yer yok çok çalışıyorum temelli gidip bir hayat kurabilmek için bonus: tijuana 20 dakika arabayla keyword: hong kong evet irvine'den sonraki seçenek san diego zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ya söyle diyeyim boston = kuzey avrupa ülkeleri İrvine ca = antalya / italya vs. Yaşam tarzın hangisine uyacağını biliosundur herhalde biz pek alışık değiliz kuzey yaşamına bayar bizi bi yerde. Alışık olman lazım yani o tarza bostonda mutlu olman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar