Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: TheCoder, 10 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: said: WildGenie, 10 Aralık 2004 18:32 tarihinde demiş ki: ;} olsun writer denmeye razıyım ;} yeterki iş olsun. Cep Dolsun. wild'den fiyat al bende yarısına yazacam amaç wild'e para kazandırmamak :) Bu Sözler Ortamı Germesin Coder :) Yarı Fiyata Oda Güzel. Yokmu İndiren Başka :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bence bunlar anlaşmalı Wild iki kat fiyat söyleyecek Coder yarısına yazacak felan paylaşacaklar ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ana 200 milyonmu ben 50 ye yazarım valla connectör ne kadar zor olabilirki???[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Lixad Wild felan 50 'ye yazıor sen ücretsiz kodlarını yayınlarsın o zmn ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu işte de iyi para var sanırım :p buton basına 10m eheh [Bu mesaj CEDAY tarafından 14 Aralık 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Xharloan, 14 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki: Lixad Wild felan 50 'ye yazıor sen ücretsiz kodlarını yayınlarsın o zmn ;) Yok yaw bana 150-200 demişti hatta reklamını fatalwar owner'ı yapıyordu ona sorduğumda bana 400-450 milyona yapar demişti. 50 ise hemen anlaşalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Wild Genie zamanında Revision için Assist beraberinde anti speed vs cart curt 125'e anlaşmıştık ama olmadı ne yazıkki keşke olsaydı :-([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hehe ceday yazakmı len 25 kırışırız. sağlam bişi olursa piyasayada gireriz :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 lamn connectorun neyi saglam olacak :) kaldı ki arlooaxın yazdıgı open source bi connector vardı. onu kullansın iste millet.. design olarak da fena deildi sanırım. 400m isteyen de varsa bi connectora oha biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arloaxın elan için yazdığından bahsediyorsan ona connector dediğin için kendinden utanmalısın lan. Süper bişiydi o onu c++ ye çevirmeye kasmıştımda baya kazık bişiydi hehe sonra o yaptı ama :). (Ailecek hastasıyız arloaxın)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Benim tanıdığım wild genie bu işin uzmanı birde beleş yapsa ne sevaba girerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 böle yabancı olunca daha bir cool oluyo connector writer yea dude. ace dude hatta[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ben yaptırırım wild a beleşinden ben yaptırıcam wild in yarı fiyatına satarım ama size ahahah[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 benim bi connector writer amcam var ondan alırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya o zaman Connector yazanlar buraya vs fiyatlarını yazssınlarda bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Thecoder Fiyatları Yazar Buraya Gördüğünde. Bende Wild'i Görürsem Söylerim Oda Yazar. Başka bilen Varsa Onlarda Yazarsa Yaptırmak İsteyenler İçin İyi Olabilir.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 extra bisi istenilmiyorsa bence cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Wild İle Konuşuyorumda Aynı Memleket :) Bana Bile Yazmıyor İşi Varmış ehehe[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bence gerçekten görevini yapacak emek harcanmış UO için yazılmış connector 200 250 eder.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bizimkisi yazar coder :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yazdığınız şey harika da olsa, müthiş şeyler de düşünmüş olsanız, eğer ki ticari bir değeri yoksa ( ki UO sunucularının yok ), o program öyle 400 m falan etmez.. 2 dürüme yazılır :)[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 zaten 400 veren yoktur ya sanmam. gerçi lostland bile kendi con. için 300 istior.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bana raftan bir dvd writer bir connector writer ikide goralı lütfen :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yeni bir client yazmadıkça, ne kadar güvenli bir connector yazabilirsiniz ki?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 lol. connector? güvenlik? abi connector kelime anlamı itibariyle clientı serverı baglayan arabirim.. yani asıl görevi bu. ansıl bir güvenlik acıgı olabilir ki connectorde? kaldı ki client yazmak?? Krrios haricinde client yazan adam görmedim ben, zaten coluk cocuk işi de degil client yazmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar