Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Patinajdan banlı olduğum için konuyu buraya açıyorum. Nasılsa bura ile ilgilenen adam da yok cart diye silmez konuyu :) Bir proje yapmak istiyorum bu kış boyunca. Klasik bir mercedes istiyorum ve 3 tane seçenek var önümde. Kasa olarak sizce hangisi daha güzel? 1. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-turkiye-de-tek-1975-model-mercedes-450-slc-132293642/detay 2. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-klasik-mercedes-133163098/detay 3. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-lpg-yok-orijinal-150.000-km-1986-mercedes-benz-560-sec-123872649/detay Aracın motor özelliklerini umursamayın çünkü motoru komple çıkarım üzerine 6300 cc AMG motoru koymayı düşünüyorum manuel şanzuman ile. Sizce hangisi daha güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hepsi birbirinden çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Gaboo said: hepsi birbirinden çirkin Yapma be çok güzel geliyor bana namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 çok kaba eski mercedes kasaları :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ciddi manada hepsi birbirinden çirkinmiş ama silah zoruyla "kullanacaksın lan birini" deseler işte belki 3. linkteki ama o da belki yani. ki o da nadir de olsa isyankar bi zamanıma gelmezse yoksa basın lan tetiğe sizinle mi uğraşacam derim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hakkaten çok kötü bunlar ya. komple motor takıcaksan yaratıcı ol, beklenmedik bir şey yap madem. brodwaye falan o bilmem ne motorundan tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 İlki daha iyi gibi geldi bana kasa olarak. zaten ne var ne yok değiştirirsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sunu biri patinaja tasisa keske ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 seksen altı model olan güzel duruyor. yetmiş beş model olan beyaz olduğudundan mıdır nedir böyle şaban filmlerindeki alamancı arabalarına benziyor daha çok. baktıkça o filmlerdeki tüm arabalara stüdyoda konulan aynı motor sesi efektini duyuyorum. ıyy... belki rengi değiştirilse daha başka bir hava yakalayabilir. seksen altı daha bir oturaklı duruyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 86 model olan baya baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bütçen ne kadar ona göre tavsiye vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar