Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet telefonu


pulkas

Öne çıkan mesajlar

kktc de taburda ankesörlü telefonlar dünden bu yana pert.Pert olmasalarda konuşma ücretleri bir hayli pahalı gibi.400 kontür 20 TL ve 60 dakika konuşabiliyosun memleketle.Böyle olunca internet üzerinden skype google call gibi hizmetleri araştırayım dedim ama biraz geç oldu bu araştırma için.Şimdilik google wallet'a bi 10$ atıp idare etmeye karar verdim.0.14$/min gibi bir ücretlendirmesi mevcut.

Melketten bir cep telefonunu daha uygun fiyata arayabileceğim bir arama aracı varmıdır?Karşılıklı internet görüşmesi an itibariyle imkansız yani karşıda benim cep telefonu kullanıyomuş gibi bir arama hizmetine ihtiyacım var.

Önerilerinizi bekliyorum.Önümüzdeki kasımın 7'sine kadar çarşılar iptal oldu gibi.Bu son çarşım olabilir.Postu boş bırakmamanızı rica edeceğim.

Saygılar sevgiler sizinle efem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Carsilar niye iptal? Ve hangi bolgede. Ucuz konusmak istiyorsan bydor telekom diye arat oradan alabilirsin iyi servis veriyorlardi simdi emin degilim. Diger voipciler icin cihaz alman lazim. Kktc den arayacagini soyleme fiyat artar onlar ip den anlayincaya kadar takil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende soriim madem hazir aklıma geldi.

Bayadir jumblo üzerinden turkiyeyi arıyorum ama baglanti kalitesi cok iyi olmuyo. Illaki ya bi gecikme ya da kesilme falan oluyo konusurken. Skype'a mi gecsem ne yapsam? Varmi bildiginiz tarifesi daha uygun ve görüşme kalitesi skype gibi olan bi voip servisi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...