yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 programlamaya giris icin neler onerirsiniz? okulda dogru durust ogretmiyorlar kendim ogrenmek zorundayim hangi kitaplari almami neler ogrenmemi tavsiye edersiniz? c++, c# vs once hangisinden baslamaliyim nasil bir yol izlemeliyim akil verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahaha yoruma gel sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Somon said: Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c# yanlış yönlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahah adam bir bakıma haklı bu arada java ya yönel derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Somon said: Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Para ve huzur Java'daymış, Java'dan nefret eden biri olarak ben bunu öğrendim. Temmuz'dan beri Java yazıyorum gayet de zevkliymiş design patternlar falan allahına kadar OOP yazıyosun. Bi C++ değil ama idare ediyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 peki nerden baslamaliyim ve bu dilleri nasil ogrenebilirim, kitap diyorsaniz onerdiginiz bir kitap var mi yoksa herhangi bir kitabi alip oturup baslayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ingilizcen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 javayı bankacılık ile sigorta şirketleri yaygın kullanıyor, c# daha popüler. onlardan önce excel öğren iyice vlookup falan yap daha havan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 project manager'lığa giden 2 altın basamak excel ve ms project zaten. bu ikisini öğrenmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ingilizcem var ancak akademik ingilozcem cok kotu yani ingilizce kaynaklar benim icin pek verimli olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 o zaman önce ingilizce öğreniyorsun genç padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kojiroh said: Para ve huzur Java'daymış, Java'dan nefret eden biri olarak ben bunu öğrendim. Temmuz'dan beri Java yazıyorum gayet de zevkliymiş design patternlar falan allahına kadar OOP yazıyosun. Bi C++ değil ama idare ediyo sdf BOILERPLATE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Somon said: Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c# vizyonumun dar olduğu konularda nasıl atıp tutarım 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 neyse helal java Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kanka sifre ne oldu cozdun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://stackoverflow.com/a/2953040/348194 GO JAVA GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 her dil kendi içinde güzel arkadaşlar ayırmayın birbirinden. yazılımcı dediğin adam dile bağlı kalamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ama şu scala'yı öğrenmek istiyorum ya çok tatlı bişiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yaşın kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ben de korece ogreneyim diyorum bis bir vaktimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hell_Angel said: yaşın kaç 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bana bir java öğretenin 40 yıl kölesi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 40 yıl kölem olcaksan allahını öğretirim sana javanın ama hor kullanırım, yıpratırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar