Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

programlamaya giris

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
programlamaya giris icin neler onerirsiniz? okulda dogru durust ogretmiyorlar kendim ogrenmek zorundayim hangi kitaplari almami neler ogrenmemi tavsiye edersiniz? c++, c# vs once hangisinden baslamaliyim nasil bir yol izlemeliyim akil verirseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
Somon said:

Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c#

yanlış yönlendirme
Mesaj tarihi:
Para ve huzur Java'daymış, Java'dan nefret eden biri olarak ben bunu öğrendim. Temmuz'dan beri Java yazıyorum gayet de zevkliymiş design patternlar falan allahına kadar OOP yazıyosun. Bi C++ değil ama idare ediyo sdf
Mesaj tarihi:
peki nerden baslamaliyim ve bu dilleri nasil ogrenebilirim, kitap diyorsaniz onerdiginiz bir kitap var mi yoksa herhangi bir kitabi alip oturup baslayim mi?
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Para ve huzur Java'daymış, Java'dan nefret eden biri olarak ben bunu öğrendim. Temmuz'dan beri Java yazıyorum gayet de zevkliymiş design patternlar falan allahına kadar OOP yazıyosun. Bi C++ değil ama idare ediyo sdf

BOILERPLATE
Mesaj tarihi:
Somon said:

Para kazanmak istiyorsan php mysql yeterli sanırım yok ben az maaş alıp iş arayıp muhasebe programı yapıcam diyosan c#

vizyonumun dar olduğu konularda nasıl atıp tutarım 101.
  • Yeni Oluştur...