DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 kardeşimin bilgisayarında kendime yönetici hesabı açmıştım kurcalayıp bozmasın deyü. diğer iki hesap da standart kullanıcı hesabı. şimdi oyun yüklemek istiyolar ama yönetici hesabı olmadığından tırt windows 7 izin vermiyor yüklemeye. e hesap parolasını da bilmiyorum. internetten dosdan girip kullanıcı parolası değiştirmeyi denedim olmuyor standart kullanıcı olduğu için. bir de güvenli kipten çalıştırmayı denedim ama bu sefer de laptopun ekranı kırık olduğundan windows açılmadan projektöre bağlanmıyor. ne yaptığımı göremiyorum. var mıdır başka bi yöntem? kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 windows password changer boot cd arattır google' da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 quuq said: windows password changer boot cd arattır google' da. hirens boot diye bi şeyi indirdim iso'yu okuttum falan da sitede bu cdyle boot edin deyor kendi howto'sunda. ben boot edebilsem zaten halledicem güvenli kipten. bilgisayarı boot edemiyorum monitörden dolayı. bootsuz nası yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 oturduğun yerde kimsenin bilgisayarı yok mu, iki dakkalık götür laptopunu bağla hallet işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Promenader said: oturduğun yerde kimsenin bilgisayarı yok mu, iki dakkalık götür laptopunu bağla hallet işini. benim kendi pc'im var da nası olcak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 monitörünü kullancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 monitör var abi zaten ama windows başlamadan geçmiyor monitöre. laptop kendi ekranını kullanıyor boot sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 tanıdığın veya tanıdığının tanıdığı bi tamirci yok mu ? varsa götür senin ekranı söküp oradan başka bi ekran taksınlar işini halledersin sökerler yine hepiniz mutlu olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 tırt olan windows 7 mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 onu da yapamaz ekran çalışmıyor sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 al bi tornavida harddiski çıkar. başka bi laptop bul ona tak veya bilgisayarcıya götür işte bi şey yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Evet hddyi söküp başka alette windows kurup geri takacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 laptopun arkasını çevir, bir kapak göreceksin 4 yıldız vida, aç orayı, sata kablosunu çıkar üst koruyucuyu sök eline al, ne o ? hdd. al onu şimdi, bir masaüstü pc varsa ona bağla direk sata kablosuyla yoksa gogo internet kafe direk yedeklesin, biçimlendirsin, windows kursun yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 k1nJo said: al bi tornavida harddiski çıkar. başka bi laptop bul ona tak veya bilgisayarcıya götür işte bi şey yap. ben senden önce yazmaya başladım ama uzun yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 2 saat 10 dkdır yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bombilo said: tırt olan windows 7 mi bilemedimoh duygudaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar