Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yönetici hesabın parolasını unuttum.

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

kardeşimin bilgisayarında kendime yönetici hesabı açmıştım kurcalayıp bozmasın deyü. diğer iki hesap da standart kullanıcı hesabı.
şimdi oyun yüklemek istiyolar ama yönetici hesabı olmadığından tırt windows 7 izin vermiyor yüklemeye. e hesap parolasını da bilmiyorum.
internetten dosdan girip kullanıcı parolası değiştirmeyi denedim olmuyor standart kullanıcı olduğu için.
bir de güvenli kipten çalıştırmayı denedim ama bu sefer de laptopun ekranı kırık olduğundan windows açılmadan projektöre bağlanmıyor. ne yaptığımı göremiyorum.

var mıdır başka bi yöntem? kafayı yedim.
Sosyal ağlarda paylaş

quuq said:

windows password changer boot cd arattır google' da.

hirens boot diye bi şeyi indirdim iso'yu okuttum falan da sitede bu cdyle boot edin deyor kendi howto'sunda.

ben boot edebilsem zaten halledicem güvenli kipten. bilgisayarı boot edemiyorum monitörden dolayı.

bootsuz nası yapıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

laptopun arkasını çevir, bir kapak göreceksin 4 yıldız vida, aç orayı, sata kablosunu çıkar üst koruyucuyu sök eline al, ne o ? hdd.

al onu şimdi, bir masaüstü pc varsa ona bağla direk sata kablosuyla yoksa gogo internet kafe direk yedeklesin, biçimlendirsin, windows kursun yeni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...