Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayram ikramiyesi hk

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

"Belki biraz ayıp olacak ama, merak ediyorum bu bayram ikramiye ile ilgili bir durum mu var? Ona göre kendimi ayarlayacağım" diye bir cümle kurdum.

ikramiyeye göre kendini ayarlıcaksan ikramiye miktarı seni belli miktarda etkileyecek seviyede. e yarım maaş bu kadar etkiliyosa maaşın yüksektir. e madem maaşın yüksek zengin değil misin ikramiyeye göre kendini ayarlıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

gelenek değilki yılda 13maaş olarak anlaşılmış işte bayramlarda yarımşar maaş yada yıl bitmeden ödenmesi lazım ortaölçek ve altı firmalarda çok oluyor bu leşçillik milyon dolar kazanıp öyle çalışanların maaşlarını geç yatırma ikramiye kesme falan hepside orta ölçekli kalmaya mahkum kalıyor sonra zaten
Sosyal ağlarda paylaş

belki iki bayrama değil de daha yılı yarıya bölerek ikramiyeyi ayarlamak istemiştir. tabi etik olarak gençler ödemeyi bu dönemde yapmayacağız diye bilgi vermesi gerekirdi.

patronun "cimri kabalığına" denk gelmişsin bence. vay açgözlü denebilecek bir durum yok diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlesmede yazmiyorsa yapacak birsey yok. Bu sene ikramiye olacak mi diye sormakta da sakinca yok ama.

Bizde son 2 senedir 7000-8000 euro yillik bonus dagittilar ama 2009 da kriz esnasinda durum o kadar kotuymus ki bonusu birak renkli bile print yapamiyormussun :)

Insanlari zorunlu izne cikartiyorlarmis. Firmanin durumuyla alakali sonucta bu.

Sorarken pek ayip olacak yerine resmi bir dil kullanman gerekirdi bence bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...