KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 UEFA açıklamayı patlatmış. 2012 yılında UEFA LİGİ'nde reklam gelirleri dahil olmak üzere en çok para kazanan takımın Fenerbahçe olduğunu; şampiyon olan CHELSEA'nin bile FENERBAHÇE'nin gerisinde kazanç elde ettiğini açıkladı. Aha,haberin linki. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24922385.asp Fe-ner-bah-çe... Cum-hu-ri-ye-ti... La la la lalalalalala la la laaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Şike bütçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bunu çok once konuşmuştuk biz. 2012 diyor zaten. 2014 e geldik neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/97/53/15/1975315_DOWNLOAD.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ahmedinejad said: Bunu çok once konuşmuştuk biz. 2012 diyor zaten. 2014 e geldik neredeyse. 2012/2013 gecen sezon, su an 2013/2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ahmedinejad said: Bunu çok once konuşmuştuk biz. 2012 diyor zaten. 2014 e geldik neredeyse. sizin önce konuşup konuşmadığınızı bilmem ahmet. adamlar açıklamayı yeni yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ne yenisi ya temmuzdan var uefanin sitesinde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 kazandı da noldu fakir anadolu kulüplerinin cebine gitti paralar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yalniz chelsea cl'den geldikten sonraki gelirleri, cl gelirleri ekli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Yoo yapilali cok oldu. Avrupa ligi başlığı altında da konuşuldu uzun uzun o donem. Galatasaray'ın geliriyle karşılaştırıldı. Dsmart'in Avrupa ligine hayvan gibi para ödemesinden dolayı boyle olduğu konuşuldu. Hayır cok matah bir sey de degil bu. Bizde yayıncı kuruluş cok fazla para vermiş mac hakları icin. O yuzden bi fark. Fenerbahçe Chelsea'yi bile gecmis büyüklüğe bak beh diyecek bir sey yok. Sok sok sok fener en buyuk!!! http://galeri.uludagsozluk.com/29/sporx-in-alevli-topu_22553.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Şike içerikli post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 my dear çok bilmiş patidaşlarım. yukarıdaki linki tıklayınız. linkin içeriğindeki haberin tarihine bakınız. ondan sonra "yav ta temmuzda açıklanmıştı bu haber,asdasafgdesjğxwq"yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yalnız, fenersevmezler nasıl da üşüşüyor emenike yaaaa ahahahahahah B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 turk haberciligine guzel bir ornek iste, aramadan sormadan kabul edip gaza gelen turk okuyucusuna da guzel ornek olmus. bu haberin bu zamanda yapilmasinin sebepleri neler olabilir mesela, onlari dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bir dakika oğlum. bu haberde gariplik var. benfica'ya eleneli 5-6 ay oluyor, ne 2012'si? mallık var lan bu hürriyet haberinde?!?!?! chelsea 2012'de şampiyon olmadı ki?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben fenerliyim bana dediysen. Mal değilim sadece. Hatta üstümde 14 senelik fener tshirtum var su an. Önünde yanlarda iki şerit olan. Hala cok guzel bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben sana mal demediğime göre ve sen "mal değilim sadece" dediğine göre bana mal demiş oluyorsun. aferin ahmedinejad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 10.704.878 milyon Euro kac ediyo simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?29,6945737,page=10#msg-7090746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KuddusiMavra said: ben sana mal demediğime göre ve sen "mal değilim sadece" dediğine göre bana mal demiş oluyorsun. aferin ahmedinejad. Hayır abi söylediğin veya yaptığın seye bir eleştiri gelince hemen "fonor dosmonloro" diye başlayan sensin. Tamam mal degilsin belki ama yaptığın da matah bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 "UEFA'dan toplam net 11,181.270 milyon Euro alırken" edit: ahmet, beni çok yanlış anlıyorsun be güzelim. sen neden her yazdığımı üzerine alıyorsun ki? neyse. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 arkadaşlar elime şu an son dakika bilgisi ulaştı. en iyi takım fenerbahceymiş. tekrar ediyorum en iyi takım fenerbahceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kesin haber mi? Bak en buyuk bızız dıye sahaya dokkulup rezil olmasınlar sonra ? Saka bı yana cok saglam para valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ren said: arkadaşlar elime şu an son dakika bilgisi ulaştı. en iyi takım fenerbahceymiş. tekrar ediyorum en iyi takım fenerbahceymiş. hahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ahahahahah ne komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar