Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalya vizesiyle Hollanda'ya gitmece

r3quiem

Öne çıkan mesajlar

r3quiem said:

Şirket İtalya'dan vize aldı(ordan firma davetiyle) Belçika'ya gideyim diye ama sonra iptal oldu bizim Belçika muhabbeti, şimdi bende 6 aylık schengen var, Amsterdam'a uçak biletlerimi aldım 3 ay sonrasına.

Olay bu şekilde, aklıma takıldı bu durumda Hollanda'ya girişte sıkıntı çıkar mı?

Özet :İtalya'dan firma daveti ile alınan schengen vizesiyle kafama göre Hollanda'ya gidebilir miyim?

İtalya'dan vize alıp Amsterdam'a ilk girişi yaptım ben de. Kapıdaki memur bu vize İtalya'dan alınmış neden oradan giriş yapmadın dedi, önce İtalya'ya uğrayıp arkadaşımı alıp öyle gelecektim kendisinin işi çıktığı için gelemedi, ben de direk buraya gelmeyi uygun gördüm dedim okey dedi geçirdi.

Tatlı dil ve güleryüz, çat çat halledilir.
Sosyal ağlarda paylaş

r3quiem said:

Şirket İtalya'dan vize aldı(ordan firma davetiyle) Belçika'ya gideyim diye ama sonra iptal oldu bizim Belçika muhabbeti, şimdi bende 6 aylık schengen var, Amsterdam'a uçak biletlerimi aldım 3 ay sonrasına.

Olay bu şekilde, aklıma takıldı bu durumda Hollanda'ya girişte sıkıntı çıkar mı?

Özet :İtalya'dan firma daveti ile alınan schengen vizesiyle kafama göre Hollanda'ya gidebilir miyim?

genel olarak bir sıkıntı çıkmaz.ancak daha önce de burada bu konu konuşulmuştu.o zaman geçen yaz bir turizm şirketinin başka bir avrupa ülkesinden aldığı vize ile ilk giriş yeri Almanya olunca Almanların sorun çıkardığını konuşmuştuk.tv ve gazetelere de çıkmıştı bu durum...Ben de bu riski almamak için Mart ayında Almanya'ya direk uçmayıp vizeyi aldığım Yunanistan'a uçmuş,havaalanından çıkıp yakında bir kafede kahve içmiş ve tekrar havaalanına dönüp Almanya'ya uçmuştum.
En doğrusu Hollanda konsoslosluğunu ara ve durumunu söyle.Neticede 6 aylık çok girişli vizen var.Büyük ihtimalle sorun çıkartmayacaklardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...