Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşamba günü Mini pati buluşması

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Evet bu çarşamba mini bir pati buluşması yapalım plan şudur : (ama plan duruma göre değişebilir)

saat 13.00 da taksim de buluşulcak ve bir kaç saat dolaşılcak.
Dolaşmadan sonra viva nın altındaki (adını hatırlamıyom) nargileciye gidilip 2 3 saat nargilemizi içip sohbet edicez. Ordan alt taraftaki mcdonalds gidip dondurma mızı yiyip kendimize gelcez. Ordanda biraz dolaştıktan sonra isteğe göre ya iskender yiycez ya da ortaköyde kumpir. Plan budur gelmek isteyenler kendilerini ayarlayıp buraya msj atsın.[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Final Fantasy XI bölümümüz olsun
Anime Download Sitesi
Bellow Nasıl Biri ?[b]

Sosyal ağlarda paylaş

yavaş git 2.20 de okul bitio ayrıca okul caddede ordan taksime mi gidicen hemencecik :D

bellow sırf sen varsın diye gelmek isterdim ama ı-ıh kurtarmaz =)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 13 Aralık 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
vallahi geliyorum gelmezsem topum

tmm itiraf etme[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :)

mc te kola emmeyi biliyosun ama. hahaha.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
eskiden okul mu vardı

:lol: he ya ne güzel birbirinin kafasına taş atanlar mağaraya maymun çizenler..ohh dünya senin[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :)

sheref dondurma sadece nargileden sonra süfer bir his yaratıyor ve iştahı manyak açıyor o yüzden dene bence :P beyler o zaman 14.00 veya 15.00 olsun mu ?[signature][hline][b]Msn : [email protected]
Sözlükte Bellow
Final Fantasy XI bölümümüz olsun
Anime Download Sitesi
Bellow Nasıl Biri ?[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...