BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Evet bu çarşamba mini bir pati buluşması yapalım plan şudur : (ama plan duruma göre değişebilir) saat 13.00 da taksim de buluşulcak ve bir kaç saat dolaşılcak. Dolaşmadan sonra viva nın altındaki (adını hatırlamıyom) nargileciye gidilip 2 3 saat nargilemizi içip sohbet edicez. Ordan alt taraftaki mcdonalds gidip dondurma mızı yiyip kendimize gelcez. Ordanda biraz dolaştıktan sonra isteğe göre ya iskender yiycez ya da ortaköyde kumpir. Plan budur gelmek isteyenler kendilerini ayarlayıp buraya msj atsın.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 vallahi geliyorum gelmezsem topum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yavaş git 2.20 de okul bitio ayrıca okul caddede ordan taksime mi gidicen hemencecik :D bellow sırf sen varsın diye gelmek isterdim ama ı-ıh kurtarmaz =)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Grom_Hellscream, 13 Aralık 2004 20:45 tarihinde demiş ki: vallahi geliyorum gelmezsem topum tmm itiraf etme[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Grom_Hellscream, 13 Aralık 2004 20:45 tarihinde demiş ki: vallahi geliyorum gelmezsem topum onu biliyoz baska bisi sole[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tamam o zaman gelmezsem o... yum ama bellow vakti uzat harbi şapşal doğru diyor okul var lem o saatte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi konuda sapıtmasın amacından uzaklaşmasın[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eskiden okul mu vardı[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: sheref, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki: hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :) mc te kola emmeyi biliyosun ama. hahaha.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: kermit_frog, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki: eskiden okul mu vardı :lol: he ya ne güzel birbirinin kafasına taş atanlar mağaraya maymun çizenler..ohh dünya senin[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Chiptech, 13 Aralık 2004 21:03 tarihinde demiş ki: said: sheref, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki: hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :) mc te kola emmeyi biliyosun ama. hahaha. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 benim sınav var taksimdeyse sınavdan sonra gelirim ama biri telini versin arıyim nerdesiniz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: sheref, 13 Aralık 2004 21:00 tarihinde demiş ki: hmm olabilir, mc donald's da dondurma yalamaya girmem ben sizi kapıda beklerim :) sheref dondurma sadece nargileden sonra süfer bir his yaratıyor ve iştahı manyak açıyor o yüzden dene bence :P beyler o zaman 14.00 veya 15.00 olsun mu ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 birinizi bile tanımıyom ama :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 babacım bellow duydunmu hacı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 duydum tanımaman sorun değil bende çoğunu tanımıyom maksat tanışmak :P (yalana bak tek başıma nargile içmek istemiyom :D)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 teli verirse biriniz iyi olur bu arada isim bora[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 3. nesil tanışıyor ne güzel ne güzel [ünide olsa da haftada 6 gün okula gitmektedir,i ne hikmetse ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bi kerede izmirliler buluşsun be.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 15:00 te olsun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi açıklık getirsek ona göre benim vaktim değerlidir. :) babacım hangi nargileyi seviyon buluşmayı tophane yapsak nasıl olur[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tophane olsun daha iyi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 15:00 te olsun buluşma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 baba uyar ama bellow kim son sözü söyliycek bellow ordamısın[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar