Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir Help

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Barlar var işte. Çibörek yedirmeye kalkacak herkes ama çok önemli bir yiyecek değil, yemek kültürü daha çok ucuza öğenci doyurmaya dayalı tantuni, çakma iskenderun döneri falan. Gar tarafındaki köfteciler dışında keyifle yerel bişeyler yediğimi hatırlamıyorum 5 senelik öğrenciliğimde. Ama onun dışında pub,bistro,restauant gibi yerlerde gönül rahatlığıyla birşeyler yiyebilirsin. Havelka'nın mutfağı iyiydi ben okurken.

Gezilecek çok bir yeri de yok, Yunus Emre kampüsüne gir, Havacılık Müzesi, Odunpazarı evleri vs
Sosyal ağlarda paylaş

Kahvalti icin doyuran var ama kapali olur muhtemelen bayramda, aciktim'a gidilebilir

Ogle yemegi icin pino'lardan birini veya ciborekci deneyin derim. Ciborek icin kirim ciborekcisi iyidir, Otogarin karsisindaki parkta var, sehir merkezinden tekneyle gidebilirsiniz.

Kutahya yolundaki park gidilip gezilebilir belki. Odunpazarini gidin gorun. Haller genclik merkezinde kahve/bira/sarap icebilirsiniz.

Aksam yemegi icin kor kamil onerebilirim

Gece icin az kisiyseniz drunken duck iyidir, 3+ icin varunalardan biri olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Rakıda kör kamili tek geçerim de, kadın popülasyonu varsa yanınızda rahat hissedemiyorlar, biraz akşamcı emekli amca tayfası barınıyor çünkü.

Kadinlara rahatsizlik vercek bi durum yok bence, yanlis anlasilmasin.
Sadece kadin sayisi az oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...