Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Begins Teaser !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Christian Bale'in batmande nasıl duracağını fazlasıyla merak ediyordum, sonunda ilk teaser'ı yayınlamışlar.

Az çok tahmin ettiğim gibi havası değişmiş batman'in.

Buyrun sizde bir izleyin.
Batman Begins Teaser - 8mb[signature][hline]Follow me, and i will give you your heart's desire.
Worship me, and i will make you a god.
Mesaj tarihi:
Hoşuma gitmedi pek fazla..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
eee anlamadım? yani kötü adam yok mu? ;) joker'ı özledim ben ya.. eskiden dizisi vardı... böyle çtonk fln yazardı ordakş joker süfer diii[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
bunda da sacmalarlar gıne...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cast efsaneymiş ?

bale e her türlü karizma rol yakışır.makinist i de bi indiremedim gitti pah.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
kötü adam kim ben de anlamadım, kötüsüz süper kahraman hikayesi olur mu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Film güzel olabilir belki ama teaserda pek bişe yok boşuna indirmeyin.[signature][hline]I love you but, i love your butt.

Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

• Yeni Oluştur...