Lestat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Christian Bale'in batmande nasıl duracağını fazlasıyla merak ediyordum, sonunda ilk teaser'ı yayınlamışlar. Az çok tahmin ettiğim gibi havası değişmiş batman'in. Buyrun sizde bir izleyin. Batman Begins Teaser - 8mb[signature][hline]Follow me, and i will give you your heart's desire. Worship me, and i will make you a god.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Artık bir filmde Batman ölse de kurtulsak artık baydı bence[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 http://batmanbegins.warnerbros.com/photos.html Oha be cast'a bak. Tamamen değişik bir batman yorumu.[signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 07 Ağustos 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Catscratch tarafından 07 Ağustos 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Catscratch tarafından 07 Ağustos 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hoşuma gitmedi pek fazla..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yeni villain imiz kim?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sanırım, sanırım diğer filmlerden öncesini anlatıyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eee anlamadım? yani kötü adam yok mu? ;) joker'ı özledim ben ya.. eskiden dizisi vardı... böyle çtonk fln yazardı ordakş joker süfer diii[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bunda da sacmalarlar gıne...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Saçmalamktan başka işleri yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 y aşöyle ilk batmanin tadını verseler ne güzel olur ama mümkün deil, iyice cıvıttılar her filmde sonuncuyu da izlemedim o kadar[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben bu adama hastayim.. otesinden gelir.[signature][hline]
behran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yeni trailer pazartesi çıkıyo...[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 cast efsaneymiş ? bale e her türlü karizma rol yakışır.makinist i de bi indiremedim gitti pah.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kötü adam kim ben de anlamadım, kötüsüz süper kahraman hikayesi olur mu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Heralde bı grup kotu adam koyarlar karsıya :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Film güzel olabilir belki ama teaserda pek bişe yok boşuna indirmeyin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 nicole kidman olsun[signature][hline]orochi
Öne çıkan mesajlar