ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 işte afganistanın yaptığının kanıtı[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr:Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum.
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Sovereign, 18 Kasım 2004 00:58 tarihinde demiş ki: ya Pentagon'a bi uçağın çarpmadığı kesin, bariz kanıtlandı, bir video var bi programda gösterilmiş.. Adamlar uçağın çarpmadan önceki etraftaki bütün dükkanların veya olası kameraların kasetlerini gösteriyor. Aslında sadece 3 tanesini gösteriyodu galiba hatırlamıyorum çünkü diğerleri konfiske edilmiş, alınmış devlet tarafından. Kalan videolarda uçak muçak yok abicim, ince uzun bir cisim acayip hızlı bir şekilde geçip çarpıyor. Bu da demektirki adamlar kendilerini füzeyle vurdu. Ben buna inanıyorum ve eğer bu gerçekse, arkadaşın söyledikleri de gerçek olabilir. discovery de seğrettim pentagonda uçak düşen binada yangın olmamış hatta bir kaç resim çekilmiş resimlerde harabeye dönen binada bazı eşyalar monitör halı sandalye vb. leri hiç hasar görmemiş +ikiz kulelere çarpan ucakdada dikkatle incelendiğinde çamları yok buda uçağın bir kargo uçağı (askeri bir tipmiş) olduğu kanısını doğuruyor. + uçak çarpmasından sonra binaların çeşitli bölgelerindede patlamalar meydana geliyor ve bina yıkılırken kontrollu şekilde olduğu yere yıkılıyor .[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: ucanadam, 16 Aralık 2004 14:35 tarihinde demiş ki: işte afganistanın yaptığının kanıtı afganistandaki abd ajanları bunu yaptıysa ? kos koca saddami yakalayan abd neden ladini hala arıyor ?[Bu mesaj Ragnar tarafından 16 Aralık 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
quamor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya bide şey vardı. word demi ne uçağın sefer sayısını yazıyodun israil bayrağı ikiz kuleler ve kuru kafa çıkıyodu nasıldı o yaw ehu[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar*
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Yaw o deilde cidden aklımı kurcalayan bişi var. Amerikalılar, yada ruslar yada diğer devletler, 35 senede bir kez bile aya gitmediler mi ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: quamor, 16 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki: ya bide şey vardı. word demi ne uçağın sefer sayısını yazıyodun israil bayrağı ikiz kuleler ve kuru kafa çıkıyodu nasıldı o yaw ehu Q33NYC (Q33 - uçağın kodu NYC New York City) yaz word de sora bi fonta çeviriodun ama hangisi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
ucantekme Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bende bişey söyliyim, 1. Yolcu uçakları denen uçaklar ikiz kulelere çarptıgı anda kulelerin dibinden dumanlar çıkmaya başlıyor(patlama) bu kameraler tarafından tespit edilmiş 2. Yolcu uçakları denilen uçaklar dedim çünkü kamerlarla bikaç kere zoom yapılınca o uçaklarda cam olmadıgı goruluyormuş. Yani onlar yolcu uçagı değil. Ozaman ne? Bazıları o uçakların barut yüklü uçaklar oldugunu soyluyor. Bu düşünceyi ortaya koyan mantıksa şu; Normal bir yolcu uçagının o kuleyi devirmesi imkansız! ------- Beyin fıtınası olucak bu konu yakında...[signature][hline]¶
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ucantekme 1. dediğin pek mantıklı değil bunun olması doğaldır koskoca kuleye çarpıyorlar al tarafta kıyamet bile kopar. 2.'ye gelince ilk defa duyuyorum ama olabilir neden olmasın.[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Uzaylılar saldırdı ABD'ye, aslında UFO'ydu onlar, kamikaze ufosu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bazı insanlar herşeyi kısa vadeli düşünüyor,adam için simge mimge ama alt tarafı bir bina,bina yeniden yapılır,amerikan halkına gelince,adamlar herşeyden korkar hale getirilmiş özel bir politika ile,şimdi duruma bakın ,dünyanın en büyük petrol rezervlerinden biri amerikanın kontrolünde,petrol rezervi savaş vs ambargodan dolayı fazla kullanılmadığı için diğer arap ülekelerininkinden daha uzun süre dayanacak.hazar petrollerine bakın mesela,gürcistanda şevardnadzeyi nasıl 1 günde ucurdular yerine amerikanın adamı geldi,petrol boru hattı ordan gececek adam işini garantiye alıyo.bunlar hep uzun vadede anlaşılacak olaylar petrolün fazla bi ömrü kalmadı zaten 40 yıl felan kaldı,sonra ne icin savaş çıkacak,tabiki su için cünkü dünya giderek ısınıyor nüfus artıyor,barajlarıyla nehirleriyle türkiye direk hedef konuma gececek,o yüzden türkiyenin şu an madencilik sektörüne bi bakın adamlar hiçbişeye dokundurtmuyolar.türkiyede bi sürü altın madeni var,mesela bergama vs gibi yerlerde köylüleri öne sürüp cıkarttırmıyolar.yani kısaca ırak felan hikaye türkiye hedefte bunu herkes böle bilsin.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Aya neden gitmediler? Çünkü ayda Hitler ve Naziler var. Yemedi gitmek :) Alın size çok daha süper bir komplo teorisi :) Şimdi meselenin iki ucu var. bir arkadaş demiş ki, Bin Ladini mi bulamıyorlar. Amerikanın elinde hayvan gibi teknoloji olduğu doğru. Ama teknoloji nereye kadar yarayacak? Çok değil, Bosna Hersek savaşı zamanında, Amerika bütün o yeni uçaklar, bombalar ve füzelerine rağmen Sırpları doğru düzgün vuramadı. Niye? Çünkü hem arazi dağlıktı hem de hep sis çöküyordu, Sırplar kaç kere Amerikalılarla dalga geçtiler, tam sis çökmeden tankları çıkartıp yürütüyor, sis geçene kadar da yerlerini değiştiriyorlardı. Başka bir örnek de bizim ülkemiz. Teröristlerin Güneydoğuda hangi dağda olduğu bile biliniyordu, yine de ulaşılıp bulunamadı. O kadar para döktük, istihbaratı biz bulamasak da satın alırdık. Ama yine arazi şartları teknolojiyi işe yaramaz hale getirdi. Ayrıca ünlü olaylarla ilgili hep komplo teorileri olur. Amerikayı ben de hiç sevmiyorum ama demek değildir ki bu bana yalan yanlış her saniye Amerikaya çamur atmak yetkisi versin. Öyle olmuş, böyle olmuş. Bunlar senaryo, ortada bir kanıt yok. Ona bakarsanız, Maryln Monrooe aplayı da Amerikan Hükümeti ortadan kaldırmış diyorlar. Nedir, ispatı var mı? Amerikanın yöneticileri dünyanın en sömürgen ve fırsatçı insanlarıdır ve CIA de zamanında çok kanlı işler çevirmiştir, ama gidip sen asla New York gibi bir yerde böyle bir çevirmezsin. Neden diyeceksiniz, bu güvenlik açığını ortaya çıkartır, sonra her aklına esen "Ahaa abdulkadir, galh emerikeye eyleme gidiyoruz" diye ülkenize girmeye kalkışır. Bence Amerika önüne çıkan fırsatı gördü, 11 Eylülü öcü olarak göstererek istediklerini aldı, hala da terörizm diye almaya devam ediyor. Size 11 Eylül Amerikan oyunu teorisinin en kötü çökeceği yeri de söyleyeyim, Amerikada bulunup Amerikalıları tanımış bir insan olarak... Özellikle Amerikada federal hükümete ait birimler, bir şeyi yapamadıklarını, halledemediklerini asla kabul etmek istemez, çamura yatarlar. Bu teorileri CIA bile yaymış olabilir, "aslında biz yaptık, biz hala en süperiz" mesajı vermek için. "Hadi leeen, asıl komplo teorisi bu" diyeceksiniz. YArattığı etkilere baksanıza. Amerikan düşmanları dört elle sarıldı bu teorilere, çatışmaya daha güzel zemin hazırlıyor, Amerika da "İstediğimi elde etmek için her şeyi yaparım hüleeyn" mesajı veriyor. Durum budur.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ozaman kı teknolojı ıle bzamkı teknolohı çok farklı deli hacı.Korfez savaşında bir çok hedef sapmıştır ama bu son ıraq savaşında çoğu atış hedefi bulmuştur.Buda teknolojının geliştikçe doğa kşullarının bir işe yaramdığını gosterıyor.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 11 Eylül'ü Amerika kullandı, ama kendisi yapmadı arkadaşlar biraz mantıklı konuşun. Ya bir düşünün, dünyanın en güçlü ülkesi, kendi sınırları dahilinde, hatta dünya ticaretinin kalbinin attığı yerde, dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden birinde, 520 metrelik ve 107 katlı ikisi de birer şaheser olan bu yapı harikalarını yıkar mı? WTC New York'un Özgürlük Heykeli ve Empire State ile birlikte en önemli sembollerindendir. Kendi sınırlarında binlerce masum Amerikan vatandaşı öldü bu olay sonunda. Amerika böyle aciz duruma sokar mı kendisini? Sizin gözünüz ne kadar dönebilir de, tek amacı kendi ulusunu daha yükseğe çıkarmak (Evet, hangi yolla yaparsa yapsın -ki ben yollarını tasvip etmiyorum- Amerika'nın hedefi de ulus olarak her zaman en iyi olmak) olan bir ülkenin böyle bir şey yapabileceğini düşünürsünüz? Amerika, her şeyi kullandığı gibi, bu olayı da kullandı. Her şeyde, kendine bir çıkar sağlamayı biliyor çünkü, takdir edilecek bir özellik. Ama gelip de, böyle bir şeyi kendisinin yaptığını iddia etmeyin. İnanılmaz komik duruma düşüyorsunuz bunları savunmaya çalışırken. Gözünüzde, şeytanla birebir eşleşmiş bir Amerika var sizin. Aman diyeyim, bugün Irak'ta kafa kesip filme çekenlerin de gözünde Amerika böyle. Hiçbir amacı olmayan, ona buna amaçsızca, veya sadece zenginlik ve güç peşinde koşan bir ülke gibi gösteriliyor. Oysa Amerika'nın da bir amacı var, toplumunun refahı. Her ülkenin amacı budur. İzledikleri yollar farklı olabilir dediğim gibi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Aralık 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Aralık 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kendı çıakrına ve ekonomisini duseltmek içinse ve bir çok bıulmedıgımız neden warsa umurunda bıle olmaz...
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Xanthe kardeşim, bir dedim bir daha diyorum: "Amerikanın yöneticileri dünyanın en sömürgen ve fırsatçı insanlarıdır ve CIA de zamanında çok kanlı işler çevirmiştir, ama gidip sen asla New York gibi bir yerde böyle bir çevirmezsin. Neden diyeceksiniz, bu güvenlik açığını ortaya çıkartır, sonra her aklına esen "Ahaa abdulkadir, galh emerikeye eyleme gidiyoruz" diye ülkenize girmeye kalkışır. " Bugüne bugün mesela KADEK gelse anıtkabirle TBMMyi havaya uçursa, biz de çıksak biliyorduk engelleyemedik desek, nolur sence? Bence ortalık toz duman olur, boşluğu bulan gelir biz de patlatalım diye. Amerikanın hatası kendine çok güvenmek oldu, beni evimde vuramazlar, cüret edemezler diye. Ama vurulunca da bunu kullanmayı bildi. "Sen benim kardeşimi dövdün, ben de seni öldüreceğim o zaman" diyerek şu an iki tane ülkeyi düzelttiler, gözlerini üçüncüye dikmiş durumdalar. Ayrıca Amerikan ekonomisinin lokomotifi olan silah sanayinin işlemesi lazım. Bir anda taşları oturttu adamlar, her şey şu an mis gibi onlar için.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya ben ikiz kulelere yapılan saldırının ufolarla alakalı olduğunu duymuştum :):):)[signature][hline]orochi
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 KA-FA 1500 hatta.[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 veni - vidi - vici...(herhal böleydi)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 dam ustunde saksagan , vur beline kazmayi ?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Öne çıkan mesajlar