bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 millet götünde pireler uçuşarak sıcacık yatağında yatıyor, kalkıp sevişiyor, film açıp cipsiyle birasıyla keyifle izliyor, aile ziyaretine gidiyor, sahile falan kahvaltıya iniyor bayramda çalışanlar düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 şu an millet 78. rüyadan 79. rüyaya geçiş yapıyor ben çalışıyorum bayram pakedi gibi. ulan bekarlık başa bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Arkadaş ben çalışmıyorum da ne oluyor, 7:35 te ayaktaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bayramda kargolar çalışıyor mu? sipariş verdim pazar gelir mi sizce 2 güne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Masakari said: Arkadaş ben çalışmıyorum da ne oluyor, 7:35 te ayaktaydım. niye ayaktasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bence bayramda kimse çalışmasın bütün dükkanlar kapalı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 incdarkness said: Masakari said: Arkadaş ben çalışmıyorum da ne oluyor, 7:35 te ayaktaydım. niye ayaktasin? otur otur sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kavurma said: bence bayramda kimse çalışmasın bütün dükkanlar kapalı olmalı. kız arkadaşının düzeni bozulmuş ve malum gün kapıyı 2 gün önce çalmıştı. evde biten stokların yanında kapalı olan eczane ve alışveriş merkezleri ile evde yeni bir heyecan ortaya çıkmıştı. LET THE GAME BEGIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yahu bayram diye e-maillarda mı çalışmıyor, arenanet'in authentication maili de gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Neyse çıkıp dolaşam az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 herkes ihtiyaçlarını bayram öncesi hallederse, bayramda insanların çalışmasına gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ayrıca bir kadının evinde daima güvenlik pakedi bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 lan ben de dizi izlerken ne eksik diyodum,. iyi hatırlattın cips birayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 maalesef ben calisacagim.. :(( Ulan elin Ingilizinin resmi tatili olsa asla ve asla yuzumuze bakmaz, biz tabi efendim her an her seye haziriz emredin sayin efendilerimiz modundayiz. Batsin bu duzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 guvenlik pakedi ne, kondom mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 adamların resmi tatili mesai, bizim resmi tatil mesai. kimse demiyor easter da new yearda xmas'da git gez yat diye. herkes "yoğun dönem rerererörörörö" bizim tatillere geliyoruz o zamanda "isveçteki adamın ne alakası var bayramla". ulan biz insan değil miyiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ah marty ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 basur ve bingildak =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bingildak aynen abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Marty said: guvenlik pakedi ne, kondom mu? bol bol çikolatalı kahveli bitterli şeyler ve ped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kanli igrenc pedi cikolatayla bitterle kahveyle tek mesajda erittin. tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kulağınız çınlıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kanli cikolota guzel olur lan 0+ kan cok tatli oluyo birazda yanina whiskey oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 basur ve bıngıldağa 2 sayfada geldik, işte ruh bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben calismiyorum ama platonik aşkım calisiyo bugun ona uzuluyorum uhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar