Shean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Nelerdir? Nerelerde çalışabilirim ve eleman arayan yerleri nereden görebilirim? Normalde çok kolay bulmak ama hep lise mezunu olarak geçiyor. Son sınıfım ve çalışmakta istiyorum. Yardım eder misiniz beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ne tür bir part-time istiyorsun? mesela aksigortanın genç yetenek kampüs programı var okul zamanı haftada 3 gün yazın haftada 5 gün çalışacak 3-4. sınıf öğrencisi aranıyor ileride management trainee programına dahil etmek için yok cep harçlığı olsun diyorsan en iyisi kahvecilerde çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 cep harçlığı değil hocam. beni hem sosyal durumda geliştirebilecek hem de para kazanmamı sağlayacak bir iş arıyorum. insanlarla konuşmamı daha çok geliştirebileceğim bir yer mesela. Aksigorta genç kampüs sınavları var imiş. Bunların zamanı geçti mi? Yoksa hala devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bilmem bi karşiyernetten bak eskiden bize iç iletişimden haber gelirdi artık gelmiyor ben de sormuyorum :P bu asrada baristalık ayrıca insan ilişkilerini kuvvetlendirmene yardımcı olabilir en azından gün içerisinde bir çok farklı insanla karşılaşabilirsin hani ben kıçı kırık hamburgercide çalışırken bile güniçerisinde bir sürü isnanla iletişime geçiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 hamburgeci gibi yerlere başvurdum zamanında ama almadılar. sdfpogj iyi ingilizce bilgim var. konuşmamda gayet yerinde. tipinde düzgün çocuk imajı verebiliyor. o yüzden bi' daha hiç bulaşmadım. baristalık iyi demişsin de starbucksta falan mı çalışsam? starbucks'a veya diğer saniyeleşmiş kahve mekanlarına nasıl başvurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dükkana gidip form doldur yeter, zaten restoran müdürü oradaysa yanında da cv varsa hemen görüşüyorlar derdini anlatırsın zaten haftasonları çok kalabalık olduklarından muhtemelen sadece haftasonu gel bile diyeiblirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 barista egitimin varsa girersin yoksa starbucks yoldaki ogrenciyi işe almıyor öyle cafe/bar garsonluk yapabilirsin yorucu iş ama baya konusursun insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 garsonluk filan can sıkıcı işler, alternatif düşünmeye bak derim. kitabevlerine bakabilirsin bence, ben de öyle yapmayı planlıyorum önümüzdeki dönemlerde. ama istediğin sosyal ortamı ne kadar karşılar emin olamadım şu an. ayrıca organizasyon işlerinde çalıştım bir süre, düzenli değil ve yorucu fakat iyi para kazandım oralardan. ama işte senin boş vaktinle organizasyonun günü tutacakta çalışacaksın. zor oluyor baya. yine de istanbul veya ankaradaysan organizasyonlara eleman sağlayan firmalara ismini bırak derim, en azından düzenli bir iş bulana kadar bir iki iş çıkabilir. bir de sanat galerisinde bir ay kadar sergi rehberliği yaptım, mis gibi işti benzeri bir şey ayarlayabilirsen gayet yata yata para kaznaıyorsun, çok bir şey vermiyorlar belki ama hiçbir şey yapmadığın için başka kim sana para verir bilmiyorum. öyle bir şey bulabilirsen güzel olur sanıyorum. hem casual, hem de öyle bir ortamda bulunmak keyif veriyor insana. üstüne çalıştığım galerinin shopundan geliş fiyatına kitapları alabiliyordum, o da çok işime yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 hangi şehirdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 istanbuldayım. bu organizyon şirketlerini nereden bulabileceğimi söyleyebilir misiniz ve sanat galerisi için nerelere bakmam gerek? bu tür şeyleride söyleyebilirsiniz çok memnun olurum. ayrıca garsonluk eğer iyi bir yerdeyse yapabilirim. öyle sürekli tip tip insanlar geliyorsa direk girmem. hani günde 2-3 tanesi çekiliyor ama müşteri çoğunluğu öyleyse zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ankarada olsaydın hepsi hakkında az çok bilgi verebilirdim ama istanbulda kimler bu işi yapar, nerde galeri var hiç bilmiyorum. ama ankaradan çok daha fazla imkanın olacağına eminim, araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mediamarkt fln da olabilir part time ben ogrenciyken best buy ve vatan bilgisayara basvurmustum, vatan bilgisayar aradigi ozeelikleri karsilamiyor diye direk reddetti (ne ariyorlardi hala merak ediyorum) best buy mulakata cagirip overqualified diye ise almamisti. ben de skerler diyip baba parasi yemeye devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben ankaradayım yazın abi ankarayla ilgili ben dinliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 otellerde ekstraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 İngilizcen varsa seyahat acentalarına başvu kongrelerde şirket toplantılarında çakılırısın hem çok çevre yaparsın hem de iyi kazanırsın ve gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Seo makalesi yaz Gizli musteri ol Avukat katipligi yap Bunlarin hepsi hem part time hem 1k+ sigortali isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 DoruK said: otellerde ekstraya git wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 chrome said: Seo makalesi yaz Gizli musteri ol Avukat katipligi yap Bunlarin hepsi hem part time hem 1k+ sigortali isler chrommeeee ozledim naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Eyvallah abi sagol. Senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 barlar candır ya bu konuda ama iş çıkışı karıya kıza tutulup aldığın parayı harcıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 lise son mu üniversite son mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Shean said: saniyeleşmiş kahve mekanlarına nasıl başvurabilirim? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 instant coffee, cafe crown falan vardi eleman arayan uzun zaman once ama su an ne durumdalar ve baska yer var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ben de sorayim o zaman. Bu sene sabancıda endüstri masterımı bitiriyorum ve haftada 3 günüm boş. hazirana kadar tez var. Eski firmama başvursam haftada 2 güne asgari ücret vercekler ama benim dönesim yok. Özel dersten ve ödevden iyi para kazanıyorum, ama talep stabil değil. İngilizce almancam var, hep uluslararası takılan bi adamım. Avrupada ve asyada çalıştım, isveçte erasmus yaptım. CV sağlam sdfsdf. Var mı şöyle haftada 2 gün keyif alacağım bi yandan para kazanacağım işler? Corporate cultura a dönmek için Part-time consultancy e girmeyi düşünüyorum sağlam firmalar adam arıyor 2+ liraya. Başvursam alırım gibi ama hardcore çalıştıracaklar biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar