Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

part-time iş imkanları

Shean

Öne çıkan mesajlar

cep harçlığı değil hocam. beni hem sosyal durumda geliştirebilecek hem de para kazanmamı sağlayacak bir iş arıyorum. insanlarla konuşmamı daha çok geliştirebileceğim bir yer mesela. Aksigorta genç kampüs sınavları var imiş. Bunların zamanı geçti mi? Yoksa hala devam ediyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem bi karşiyernetten bak eskiden bize iç iletişimden haber gelirdi artık gelmiyor ben de sormuyorum :P

bu asrada baristalık ayrıca insan ilişkilerini kuvvetlendirmene yardımcı olabilir en azından gün içerisinde bir çok farklı insanla karşılaşabilirsin

hani ben kıçı kırık hamburgercide çalışırken bile güniçerisinde bir sürü isnanla iletişime geçiyordum
Sosyal ağlarda paylaş

hamburgeci gibi yerlere başvurdum zamanında ama almadılar. sdfpogj iyi ingilizce bilgim var. konuşmamda gayet yerinde. tipinde düzgün çocuk imajı verebiliyor. o yüzden bi' daha hiç bulaşmadım. baristalık iyi demişsin de starbucksta falan mı çalışsam? starbucks'a veya diğer saniyeleşmiş kahve mekanlarına nasıl başvurabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

garsonluk filan can sıkıcı işler, alternatif düşünmeye bak derim. kitabevlerine bakabilirsin bence, ben de öyle yapmayı planlıyorum önümüzdeki dönemlerde. ama istediğin sosyal ortamı ne kadar karşılar emin olamadım şu an.

ayrıca organizasyon işlerinde çalıştım bir süre, düzenli değil ve yorucu fakat iyi para kazandım oralardan. ama işte senin boş vaktinle organizasyonun günü tutacakta çalışacaksın. zor oluyor baya. yine de istanbul veya ankaradaysan organizasyonlara eleman sağlayan firmalara ismini bırak derim, en azından düzenli bir iş bulana kadar bir iki iş çıkabilir.

bir de sanat galerisinde bir ay kadar sergi rehberliği yaptım, mis gibi işti benzeri bir şey ayarlayabilirsen gayet yata yata para kaznaıyorsun, çok bir şey vermiyorlar belki ama hiçbir şey yapmadığın için başka kim sana para verir bilmiyorum. öyle bir şey bulabilirsen güzel olur sanıyorum. hem casual, hem de öyle bir ortamda bulunmak keyif veriyor insana. üstüne çalıştığım galerinin shopundan geliş fiyatına kitapları alabiliyordum, o da çok işime yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbuldayım. bu organizyon şirketlerini nereden bulabileceğimi söyleyebilir misiniz ve sanat galerisi için nerelere bakmam gerek? bu tür şeyleride söyleyebilirsiniz çok memnun olurum. ayrıca garsonluk eğer iyi bir yerdeyse yapabilirim. öyle sürekli tip tip insanlar geliyorsa direk girmem. hani günde 2-3 tanesi çekiliyor ama müşteri çoğunluğu öyleyse zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mediamarkt fln da olabilir part time

ben ogrenciyken best buy ve vatan bilgisayara basvurmustum, vatan bilgisayar aradigi ozeelikleri karsilamiyor diye direk reddetti (ne ariyorlardi hala merak ediyorum)

best buy mulakata cagirip overqualified diye ise almamisti.
ben de skerler diyip baba parasi yemeye devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sorayim o zaman.

Bu sene sabancıda endüstri masterımı bitiriyorum ve haftada 3 günüm boş. hazirana kadar tez var.

Eski firmama başvursam haftada 2 güne asgari ücret vercekler ama benim dönesim yok.

Özel dersten ve ödevden iyi para kazanıyorum, ama talep stabil değil.

İngilizce almancam var, hep uluslararası takılan bi adamım. Avrupada ve asyada çalıştım, isveçte erasmus yaptım. CV sağlam sdfsdf. Var mı şöyle haftada 2 gün keyif alacağım bi yandan para kazanacağım işler?

Corporate cultura a dönmek için Part-time consultancy e girmeyi düşünüyorum sağlam firmalar adam arıyor 2+ liraya. Başvursam alırım gibi ama hardcore çalıştıracaklar biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...