Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Neyse bira boşa gitmeyecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 JestersTear said: delir beter ol veled ben en azından ter temiz hatunla evlenicem, kendi derdine yan. aferin sana bakirelik bozmanin not a big deal oldugunu evlenince ogrenirsin erken bosalmayi da birak artik edit: kizin ilkini tabiki ozel yapmak lazim ben oyle yapmistim sevgilimle en azindan ama oyle seksteki beceriksizliginizden bakire kiz bulalim oyle evleniriz demek tamamiyle acinasi bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 JestersTear said: delir beter ol veled ben en azından ter temiz hatunla evlenicem, kendi derdine yan. asdsadjhasdh bundan %100 nasıl emin olacağını o kadar merak ediyorum ki trollemiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ufaklıktan kız alıp bodruma kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Dworgian said: JestersTear said: delir beter ol veled ben en azından ter temiz hatunla evlenicem, kendi derdine yan. asdsadjhasdh bundan %100 nasıl emin olacağını o kadar merak ediyorum ki trollemiyorsan elini arkaya sokup hangisi daha genislemis diye test yapicak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yok ya glukozun tadını bilmiyosa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ilk mesajımda dediklerim 7/24 aklından çıkmaz inş , "acaba?" diye ömrün boyunca için içini yer inşallah inşallah ahahaha ulan ya backdoor yaptılarsa? ya handjob oral falan? hayır hayır haaaayıııır diye bıçağı saplamasan bari aehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Abi ben aylardır kız yüzü bile görmedim, tartıştığınız şeyi sikeyim sizin. Neden insanların bu kadar bel altına meraklı bir milletsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 @Nazca biz seni kız sanıyoduk baya baya yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 umarım bakire, "ter temiz" karın sen evde yokken eve erkek atar, göbeğine eceküleyt ettirir ve sen gece hiçbir şeyden habersiz orayı öpersin. http://imageshack.us/a/img545/240/filmim4new.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 asdsajhdjk o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 moncici said: umarım bakire, "ter temiz" karın sen evde yokken eve erkek atar, göbeğine eceküleyt ettirir ve sen gece hiçbir şeyden habersiz orayı öpersin. http://imageshack.us/a/img545/240/filmim4new.gif bedduaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Y.hudi git bu forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yıl 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 JestersTear said: Y.hudi git bu forumdan ya cok pis trollendim yada hard muslimsin karar veremedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 troll yahu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 karının ne durumda oldugunu asıl ogrencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 downwhereiam said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Bi arkadaş bakire ama sürekli diğer boşluklardan nese anladın sen mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 söyledim ya glukoz testi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Liebe said: inş evlenceğiniz kadına backdoor yapmışlardır çılgınlar gibi dp tp falan hatta. sizle sevişirken gözlerini kapattığında barış-ayhan-mustafa üçlüsüyle yaptığı grubu hayal ediyor olur. hatta zarını diktirmiş falan olsun sen çılgınlar gibi göbek atarken düğününde bakire kız aldım oh oh diye o da enayiye nasıl yedirdim kendimi oh oh diye oynasın. barış özbek - ayhan akman - mustafa sarp? niye direk bitirici üçlü dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 eboue, chedjou, dany olmasin dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 drogba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3785017_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 erkekler için var mı bi yöntem, yazları bisiklet biniyorum çok bişey oldu olacak diye çok korkuyorum haydar bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 valla bakire kadın isteyen erkek, evleneceği insan diğer erkeklerle boyut ve performansını karşılaştıramasın diye istiyor gibi geliyor bana. sene 2013 hala seks sırasında kadın kullanılıyormuş gibi düşünenler var. evet 5 dakikada boşalırsan kullanmış olursun, evet misyoner başlayıp misyoner bitirirsen kullanmış olursun. seks iki tarafında zevk aldığı bi eylem olduğu sürece kullanma yoktur. yani iki taraf birbirini kullanmış olur diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar