Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 başka browserla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 o formu doldurduktan sonra maile link geliyo. ilk gün oy vermedin diyor. 24 saat geçince geliyor. hata dediğin bu olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Benim kod da geldi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi aldım ikisinide, yanlız mafia 2 yi yükledim oyun fransızca. options da değiştirmeye çalıştım fransızca harici dil yok neyapıcam dili değiştirmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 fransız kaldın duruma yani titititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 vaako51 said: Abi aldım ikisinide, yanlız mafia 2 yi yükledim oyun fransızca. options da değiştirmeye çalıştım fransızca harici dil yok neyapıcam dili değiştirmek için? steam'de oyunun properties'ine girip dili değiştireceksin. Sonra Eng dil paketini de indirecek steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 vaako51 fransada falan mı yaşıyosun veya client fransızca mı? niye ilk fransızca yaptı durdur yere oyun dili merak etti msdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim de fransizca geldi defaultta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bu arada ATI kartı olup (HD5XXX) Mafia 2'yi oynayabilen var mi? http://www.youtube.com/watch?v=Nd1KZu7exzw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 4850'yle 2 yıl önce falan bitirdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 12.4 driver ile problemsiz oynanirkene 13.x'lerde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi dün yapamamıştım bildiğin, ayarlarada fransızca harici dil yoktu. bugün geldim düzelmiş. default olarak fransızca gelmeside bi ayrı garip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar