Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Merhaba arkadaşlar, World of Warcraft'ın hikayesini başından sonuna kadar okumak istiyorum. Acaba hangi kitaplardan başlamalıyım? ve nereden temin edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dnr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bu arada ingilizce kitap arıyorum belirtmeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 E-kitap mı yoksa normal kitap mı? Veya tablette okumak için pdf mi arıyorsun. Elektronik olanları internet aracılığı ile bulabilirsin. Ayrıca okuma sırası için da aynı şekilde birçok sitede okuma sırası var. Warcraft books reading order yazarsan 1-2 ufak fark dışında hepsi aynı sırayı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gözlerimi çok yoruyor e-book o yüzden normal kitap arıyorum. http://www.wowwiki.com/Story_guide#Pre-Game_Timeline_Events şu şekilde sıralamayı buldum. Fakat Well of Eternity'i bulamamaktayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben de sadece ejderhanın günü , thrallu anlatan hangisiydi hatırlamıyorum klanların bişeysi ve son bekçi var medivhi anlatan (kötüydü bu baya) . başka kitap olduğundan haberim bile yoktu, şimdi bakındım sadece malfurionu anlatan varmış d&r'da, bir de comics var onu da meraklısı alsın sadece warcraft lı karikatür oww demeyin beğenmedim ben seriyi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bende var ama türkçe. bi de satılık değil, okumak istersen yollayabilirim sonrasında geri yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ejderhanın Günü ve Büyük Şefi okudum birtek, ikisi de güzeldi. Türkçe olarakta okunabilir yani sorunun sadece çevirilerin kalitesizliğiyse onun haricinde Pandora'dan temin edebilirsin. hepsi var mıdır bilemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Evet pandoradan bulursun. Ayrıca Well of Eternity'i kesin oku. Krasus var <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar