stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Yiyor bitiriyor, eski ios da ki ayarları kullanıyorum, parlaklık kısık, bildirimler kapalı, 3g kapalı, arka plan uygulamalar sürekli kapalı.. 1 gün bile yetmiyor neredeyse şarj. Sizde var mı problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben daha fazla verim almaya başladım ios 7 ile iphone 4'ten ama kullanma alışkanlığım da değişmiş olabilir, kesin bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 4S ile rezalet yaşıyorum. Telefon 1 yıllık pili sağlam. Güncelleme yaparken restore edip, yeni iphone olarak kurulum yaptım üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bende de 5 var resmen delirium, şu pil ömrünü 5 güne çıkarsınlar artık yeter, 3 olsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ya arkadaş bir de şu var; ben gidip dünya para vererek IQ su yüksek telefon almışım.. Yok git parlaklık kıs güneşte göreme, yok 3g kapa internetde gezinme, edge açık tutma, email whatsapp bildirimleri kapat, gps kapat v.s Arkadaş ben bu telefonu anlık mail gelsin, sürekli internet ile bağlantım olsun diye aldım zaten. 1 gün şarj gitsin diye telefonun hiç bir özelliğini açamıyorum ki.. Ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ios7 yuklemeden once 2 gun mu gidiyodu pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ios6 da sabah %100 olan geceye doğru %30 kalmış oluyordu. Şimdi saat 17:00 %10 diyor. Kullanım şekli aynı değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Burdakileri note 2 nin hidayetine davet ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 benim pil ömrü bildiğin 2 katına çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Kullanımdan ziyade otomatik ayarları yapmanız lazım. IO7 kuruldugunda default ayarlarında bir sürü özelliği aktif o yüzden de pili çabuk bitirebiliyor. Nette aratırsanız IO7 battery tips falan diye baya bir site var pil kullanımını azaltmaya yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 note 2 den sonra sasirdim. cok daha iyi iphone 5 pil omrunde. benim kullanimimda tabii ... ilginc. ios7 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 benimkinin battery bozuk bence ios 6 da 06:00 %100 13:00-14:00 %1 idi simdi %20 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Anca 3 saat civarı oyun vs takılsan düşer o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Kanuni said: note 2 den sonra sasirdim. cok daha iyi iphone 5 pil omrunde. benim kullanimimda tabii ... ilginc. ios7 (tu) ip5 ile arkadaş kanser oluyor 3 kere şarj ediyor ios 7'ye lanet ediyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bilmemki, yeni ip5 belki batarya eskiyince sicarim. Su an bomba. Asiri memnunum alettende iosdanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ios 7 iphone 5 şuan 9 saat usage 21 saat ta idle yazıyor ve %20 de arka planda 5 mail, whatsapp, viber, hipchat sürekli açık facebook, twitter da sürekli notification geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar