Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yiyor bitiriyor, eski ios da ki ayarları kullanıyorum, parlaklık kısık, bildirimler kapalı, 3g kapalı, arka plan uygulamalar sürekli kapalı.. 1 gün bile yetmiyor neredeyse şarj. Sizde var mı problem ?
Mesaj tarihi:
ben daha fazla verim almaya başladım ios 7 ile iphone 4'ten ama kullanma alışkanlığım da değişmiş olabilir, kesin bir şey diyemem.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş bir de şu var; ben gidip dünya para vererek IQ su yüksek telefon almışım..

Yok git parlaklık kıs güneşte göreme, yok 3g kapa internetde gezinme, edge açık tutma, email whatsapp bildirimleri kapat, gps kapat v.s

Arkadaş ben bu telefonu anlık mail gelsin, sürekli internet ile bağlantım olsun diye aldım zaten. 1 gün şarj gitsin diye telefonun hiç bir özelliğini açamıyorum ki.. Ne anladım ben bu işten.
Mesaj tarihi:
Kullanımdan ziyade otomatik ayarları yapmanız lazım. IO7 kuruldugunda default ayarlarında bir sürü özelliği aktif o yüzden de pili çabuk bitirebiliyor. Nette aratırsanız IO7 battery tips falan diye baya bir site var pil kullanımını azaltmaya yönelik.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

note 2 den sonra sasirdim. cok daha iyi iphone 5 pil omrunde. benim kullanimimda tabii ...

ilginc.

ios7 (tu)

ip5 ile arkadaş kanser oluyor 3 kere şarj ediyor ios 7'ye lanet ediyor abi.
  • Yeni Oluştur...