alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya arkadaşlar sizlere soruyorum..sizce koskoca bi üniversitenin internet odasında 40 tane bilgisayar olurda bunlardan sadece 10 tanesi doğrudürüst çalışırmı ya....Ayıp birde özel ünv olacak biz buraya hersene 8 milyar para veriyoruz ama paramızlan rezil oluyoruz ya.........Söyleyinde yenilensin şu bilgisayarlar artık!!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Peki, hemen söylüyorum...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tipik herşeyi başkasından bekleyen yeni nesil. Kendin uğraşsana onların değişmesi için. İmza topla, dilekçe ver, gösteri yap vs. vs...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tamam abicim sende birazcık motora binmeyi falan bırakıp bi el atsan.haklısın da bi benim uğraşımla olcak şeymi bu ya..
bayat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ahaha, tut bi ucundan fedaykin hadi.
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bayat arkadaşım sen heraldeki anlaşılan Çankayalı değilsin işin yoksa sen git çizgi film izle ya orda daha komik şeyler var senin için.............
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Fıstık ister misin?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 arkadaşlar önce accık bilginiz olsa sizde hak verirdiniz :) gercekten 40tane bılgısayardan 10 tanesı işe yarar ve kullanılabılıyor baglantı ise içler acısı :) :) o kadar para döküp böyle şeylerle karşılaşınca insan haklı olarak sinirlenebiliyor..hak verilmesi gerek diye düşünüyorum..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Rewendor, 16 Aralık 2004 10:36 tarihinde demiş ki: Fıstık ister misin? neki bu şimdi..arkadaş bi derdini dile getirmiş.. kendiniz fazlasıyla sahip oldugunuz şeyleri ortama "havalı ağır abi" görünmek için vermeye uğraşmayın.. (bkz:fıstık)
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ooooo chrisvassel dostum biz seninle elele verirsek bu olayı mutlaka bi çözüme kavuştururuz heralde........Tüm Çankayalıların bu konu hakkında duyarlı olmalarını bekliyoruz...
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tamam haklı olabilirsin chris de bu durumda fedaykın napsın biz napalım. Ne Çankaya üniv.le ne de bağlı olduğu kuruluş(lar)la ne alakamız var ki? Tutup "motora bineceğine bi el at" demesi adamın ne kadar mantıklı? Böyle bi sorun varsa bunu buraya değil varsa okulunuzun forumuna mail grubuna cartına curtuna yazar beraber dilekçe verir halledersiniz işi üni. öğrencileri olarak. Hele bir de hem bunu "public" bir foruma atıp hem de cevap yazanlara "çizgi film izle sen" diye celallenmesi iyice kendini komik duruma düşürüyo arkadaşın. Balonu da çok sırıtıyo zaten, o yüzden baştan böyle gelip sağa sola dayılanmaya biz "dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmak" diyoruz, pek hoş karşılanmaması doğal di mi? Edik: 2. mesajını şimdi gördüm, orada ağır abi gibi gözükmek gibi bi amacım yok zaten hiç de olmadı. Ama tutup da dediğim gibi daha ilk gününden sağa sola çatarak alakasız bi konuda bize laf yetiştirirse yeni bir arkadaş genelde aldığı tepki budur, bilmem anlatabildim mi? Sen de ortamı germek yerine biraz daha mantıklı düşünsen -elbette aynı üni.den olduğun ve aynı derdi paylaştığın için böyle düşünebilirsin şu anda ama bi de dışardan bak- anlarsın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Aralık 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tamam arkadaşım haklısın ama biz bu konu hakkında insanlar nedüşünür acaba diye merak ettik .sende kendini bizim yerimize bir koysana bakiim ne diyceksin.....duyarlı olun birazcık lütfen...
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tabi saygıda asla kusur olmaz o konuda çok haklısın yanlış olduysa özür dilerim.....
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 www.sakayetvar.com a gir ve sorununu oraya yaz buraya yazmakla hiçbirşeye ulaşamazsın. Amacına göre hareket edersen istediklerin olur belki. Aynı yazıyı bilgi işleme at ve CC kısmınada üniversite yönetimini koy ki görsünler dötleri atsın!![signature][hline]
Öne çıkan mesajlar