Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

High School DxD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bol meme ve makara isteyenler için doğru adres bu anime. Konusu ve işlenişi de fena değil.

Konuya gelince ;

Hyoudou Issei tek dileği ilerde birgün kendi haremini kurmak olan bir liselidir. Öyle şansızdır ki daha bir kızla ilk buluşmasında ölümcül bir şekilde yaralanarak ölüme terk edilmiştir. Gremory klanının varisi olan Rias Gremory tarafından kurtarılır ve şeytan olarak yeniden dirilir. Issei farkında olmadan kendini düşmüş melekler ve şeytanlar arasındaki bir şavaşın tam ortasında bulur. Ölüp şeytanın uşağı olarak dirilmiş Issei ne kadar şansız da olsa harem hayalinin tam ortasındadır aslında..
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
henuz bes bolum cikti. 6. cisi 9 mayista. ben sansurlu versiyona denk gelmedim hic bir yerde. o yuzden bilemeyecegim. arsiv kalitesinde bir yapim olmadigi icin stream liyorum, torrentlemiyorum. izledigim streamlerde de sansur gormedim.
Mesaj tarihi:
ilk sezonu guzeldi. ancak acilis bolumunun kalitesini gorunce geri kalan uzmustu acikcasi.

ikincisi "meh" di biraz.

ucuncu daha da vasata dogru gidiyor :P harem konseptinin bokunu cikarinca boyle oluyor sanirim. meraklisi icin gene de guzel.

ecchi meraklisiyim, dolayisi ile bana guzel yani :)
  • Yeni Oluştur...