souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bol meme ve makara isteyenler için doğru adres bu anime. Konusu ve işlenişi de fena değil. Konuya gelince ; Hyoudou Issei tek dileği ilerde birgün kendi haremini kurmak olan bir liselidir. Öyle şansızdır ki daha bir kızla ilk buluşmasında ölümcül bir şekilde yaralanarak ölüme terk edilmiştir. Gremory klanının varisi olan Rias Gremory tarafından kurtarılır ve şeytan olarak yeniden dirilir. Issei farkında olmadan kendini düşmüş melekler ve şeytanlar arasındaki bir şavaşın tam ortasında bulur. Ölüp şeytanın uşağı olarak dirilmiş Issei ne kadar şansız da olsa harem hayalinin tam ortasındadır aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 fapstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Shizuka itounun seslendirdigi sadist > * Bir de study x study en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bir an HOTD geri mi döndü zannettim Q_Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yeni sezonu cikti simdi. ilgilenen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 high school of dead sandım lan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Namessar said: yeni sezonu cikti simdi. ilgilenen varsa. galiba 2 versiyonu var horribledan cekersem sansurlu fffden mi ne cektigimde sansursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 henuz bes bolum cikti. 6. cisi 9 mayista. ben sansurlu versiyona denk gelmedim hic bir yerde. o yuzden bilemeyecegim. arsiv kalitesinde bir yapim olmadigi icin stream liyorum, torrentlemiyorum. izledigim streamlerde de sansur gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ilk sezonu guzeldi. ancak acilis bolumunun kalitesini gorunce geri kalan uzmustu acikcasi. ikincisi "meh" di biraz. ucuncu daha da vasata dogru gidiyor :P harem konseptinin bokunu cikarinca boyle oluyor sanirim. meraklisi icin gene de guzel. ecchi meraklisiyim, dolayisi ile bana guzel yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 edit notu: sildim bonusu, false copyright claim yedi. adamlara bedava reklam parasi kazandiracagima ucurururm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 karma mitolojiler var + memintolar tombikto :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar