alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 12 senelik eğitimin ardından 3 saatlik sınavla geleceğimizi belirliyoruz.Demek ki 12 sene boyunca 3 saatlik eğitim almışız...
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 BİZ ZATEN KAZANCAĞIMIZ YERİ KAZANDIK VE ÜNV KORİDORLARINDA UMUTSUZCA DOLAŞIYORUZ. AMA BİZ DEDİK Kİ GENÇ NESİLLER YIPRANMASIN DİYE Bİ UYARIDA BULUNMAK İSTEDİK SİZCE BU SİSTEM DOĞRU MU .....
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sistemi boşver kendini düzelt önce.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 paticik sınırları içinde bağırmadan konuşmayı tercih ediyoruz, ve bu da küçük harfler anlamına geliyor. ayrıca, merak ettim "siz" kimsiniz?
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 büyük yazdığımız için herkesten özür dileriz bize gelince biz yurtta kalan iki ünv ögrencisiyiz(çankaya ünv)
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 memnun olduk :) "yeni gelenler" diye bi bölümümüz var. orada hepimize merhaba deyip, stikilerden forum ile ilgili süfer bilgiler alabilirsiniz.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İş kazası sonucu yaralanmış bir hastayı acil servis ekibinin sedyeden düşürüp öldürmesi yaşanan bir ülkeden ne beklersinki?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bu zihniyet insanlarda oldukça ben beklemiyorum[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 12 yılı unv. hazırlanmak için geçiriyorsun.3 saatlik sınav giriş olayı sadece.Sonuçta bundan daha iyi bir sistem bulabilirmisin?Bulursan paylaş bizimle belki birşeyler değişir.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
alper_kuyumcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 neden ÖSS de bigün kimya sınavı başka gün matematik veya diğer derslerin sınavını olmuyoruz.neden derslerde gördüğümüz bazı konular es geçiliyor.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Sistemi eleştireceğinize, değiştirin. Konuşmak kolaydır her zaman, kalkın sesinizi duyurun. Veya yetkili bir konuma gelin, yapın buraları deyin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 12 yıl boyunca okudun.Bunları düşünebilmen lazım değil mi?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Girmişsin üniye, hala bık bık ediyorsun. Ayıp ulan. ÖSS'nin doğru ve güzel birşey olduğunu savunan kimse olmadığına göre piyasada (MEB, Dershaneler, Öğrenciler, Öğretmenler etc) öyle bir sistem değil. Ha öyle düşünenler varsa, bir gün buluşalım onlarla. Değişecektir fikirleri.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 En çok yakındığım konulardan biri de öss' ye binbir çile ile isyan ede ede girip, üni. kazananların üni' ye gidince öss'ye maruz kalacak arkadaşlarını unutmasıdır. Vallahi taktir ediyorum ben bu yeni arkadaşımızı.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Isyan etmen sana bir fayda sağlıyor mu? Hayır. Isyan ederek sistemi değiştirebiliyor musun? Hayır. O zaman sebepsiz/gereksiz/anlamsız/sonuçsuz bir eylem bu.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Aralık 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 peki oturup birilerinin seni gütmesini mi izleyeceksin?[signature][hline]Server is busy.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Isyan etmek güdülmemek midir ? Musa'da isyan ediyordu Ramses'e ? Isyan etmeyen herkes sistemin bir parçası mıdır ? Kıçınızı yırtmanın bir faydası olmayacak diyorum. Siz sisteme dahil olun yada olmayın, ikisi içinde saçma sapan isyan etmeniz gerekmiyor. Isyan etmek yanlış birşey değil, size birşey kazandırmıyorsa boş bir harekettir. Boşu boşuna vaktinizi harcamayın yani isyan ederek. Bizde hoşnut değiliz ÖSS'den, ama lölö yapmıyoruz sağda solda "NEDEN LAN ÖSS HA NEDEN LAN?" diye.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Isyan etmek güdülmemek midir ?illa isyan değil en azından çaba göstermen bile yeter bir şeyler yapma yolunda, emin ol destek tahmin edemeyeceğin kadar fazla olur çünkü artık bazı şeylerin düzeltilmesi, terk edilmesi gerek. said: Isyan etmeyen herkes sistemin bir parçası mıdır ?bence sesini çıkarmıyorsan onu kabullenmişsindir. said: Boşu boşuna vaktinizi harcamayın yani isyan ederek.oturup tv izleyelim. beni takip edin patiler! size bir yeni dünya sunacam! bekleyin ve görün nihahaha[signature][hline]Server is busy.
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Aralık 2004 03:17 tarihinde demiş ki: Girmişsin üniye, hala bık bık ediyorsun. Ayıp ulan. ÖSS'nin doğru ve güzel birşey olduğunu savunan kimse olmadığına göre piyasada (MEB, Dershaneler, Öğrenciler, Öğretmenler etc) öyle bir sistem değil. Ha öyle düşünenler varsa, bir gün buluşalım onlarla. Değişecektir fikirleri. ben öss'nin mukemmel bir sistem oldugunu dusunuorum alexi bey bence herkes girmeli hueuheuhe[signature][hline]DON'T PANIC!
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 askerlik, öss, paso bizi bir yerlere sokuyolar, bi şekillere sokuyolar. Giren çıkan bize...[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 isyan etmenin her zaman bir faydası olur. 1 kişi isyan eder 3 kişi isyan eder 10,100... vs. vs. olayı ve belki sonradan isyan edenden görüp isyan eden birinin aklına güzel bir fikir gelir, olay tatlıya bağlanır. veya ösym den birileri bu rahatsızlığı görüp bir çözüm getirebilir. değiştirmeyeceksen eleştirmeyin mantığı burda biraz hatalı oluyor. tabi olay tam tersine de işleyebilir isyan eden kişiyi başka bir arkadaşı teselli de edebilir rahatsızlığını giderebilir. (tabi isyan demekle kapın daşı sopayı polisle çatışın falan demiyorum.mecazi anlamda) öss kötü bir sistemdir, daha iyiye götürülebilr, daha verimli bir hale getirilebilir. soruların bazıları sırf dikkat ölçüyor. (yani nedir üniverste de dikkat çok mu gerekiyor? 3 soruya 1.5 saat zaman veriyorlar sınavlarda) misal 3 saatlik tek bir sınav olmaz da 3 tane 1.5 saatlik sınav olur en iyi notu aldığın 2 sınavın ortalamasına bakılır. bu şekilde 1 kere karnın ağrıdı diye öğrencinin 1 yılı gitmez. bir de küçük bir yanlış anlama var, isyan eden çalışmaz (veya çalışmayan isyan eder) diye, böyle bir şey yok. isyan edilse bile bir şekilde olaya uyum sağlamak zorunluluğu var, aynı zamanda ayakta duramazsanız ne yazık ki hayatınızın geri kalanı için kötü olur = [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Aralık 2004 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Böyle iğrenç bir eğitim sisteminde yapılabilecek en iyi sınavı yapıyor ösym.Sınıv sisteminin değişmesi için eğitim sisteminin değişmesi lazım.Eğitim sisteminin değişmesi için hayat standardımızın değişmesi lazım.Hayat standardımızın değişmesi için ise toplumun değişmesi lazım...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tüm konuyu okuyamadım. daha yeni kalktım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 iyide arkadasim, tamam hadi 1 hafta yaptilar sinavi diyelim. basvuran oorenci miktari ortalama belli. kazananlarin sayisi belli. simdi 1 haftalik iskence sonrasinda, o kadar insan yine acikta kalacaklar ve bu sefer "3 saatlik sinav mi olurmus hede hodo" diye bahaneleri de olmayacak insanlarin... ayrica sinavi 1'den fazla gune cikardigin zaman her hazirlik tekrar tekrar olmali. simdi ogrencilerin basvuru kagitlarinin sinav kagitlarinin kaybedildigi bi sistemde, sen kisi basi 2 sinavin gittigini dusunursen, sistemden dogacak sorunlar artacaktir, sinavi iptal edilen insan sayisi %5'ken %15 civari falan olacaktir. Devlet hicbi sekilde sorumluluk kabul etmezken (o izmirli kizcaazin kagidini resmen ortadan kaldirdilar ki hatirladikca kufrederim hala) bence senin soyledigin sistem cok daha fazla cinnet gecirtir insanlara. cozum sinavi adam etmek degil. her ne kadar adam edersen et, yine onbinlerce insan acikta kalacak, feveran edecek. bu sefer farkli bi sey diicekler. ne biliyim, "bu kadar uzun sinav olur mu, dikkatimiz kalmiyo, istemiyoruz!" emin ol daha farkli olmaz. mutsuz olan sorun cikarmak istiyosa bahane cok.. ha cozum diyosan, cozum herkesin uni'ye gitmesi gerektigi fikrini ortadan kaldirmak. bundan 30 40 sene once, insanlar sinif gecmek icin deli gibi ter dokuyomus. sinifta kalmak, sinifi gecmek kadar normal kabul ediliyomus. bugunse sinifta kalinca insana baska gozle bakiyolar. hayatini insanlarin oss ve universite'yle yorumluyolar. evet sistemin degismesi gerek. sinifin tamami degil, iyi olanlarin sinifi gecmesi, iyi olanlarin uni'ye gitmesi lazim. haaa ama bu demek diil ki diger insanlar olsun. hyr abicim, dogrulari kabullenmek gerekiyo. bi insan digerleri kadar iyi degilse, o zaman onlarin haklarina sulanamz. kabullenir. kendine gore bi seyler arar. devletin sistem sorunu da burda iste. uni mezunu olmayan adam icin is yok... gayet de meslek lisesinden cikan adam bi iste calisabilecek duzeyde. ama bu adam is bulamiyo cunku onun yerine ayni paraya muhendis olmus adam calisiyo... haliyle meslek lisesindeki insanlar da oss'de digerleriyle esit haklara sahip olmak istiyolar... kisacasi hepsi ekmek parasina dayaniyo. egitim sistemiymis vs. bunlar gayet de zamanla asilabilecek seyler. devletin sorunuysa is imkani saglayamamak.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aslında gereken şey meslek liselerini üst düzeye çıkarmak. ne yani herkes üniversite okursa amelelik diplomayla mı olacak? zaten üniversite akademik bir ortam, oraya meslek sahibi olmak için gidilmemeli amacı o olmamalı, insanları bu kadar bıktıran şey öss değil lise. sen gereken eğitimi sadece anadolu, fen liselerine ver kalan sağlar bizimdir dersen 2küsür milyon insan yine açıkta kalır hep açıkta kalır. biraz dağınık oldu anlatamadım tam.[signature][hline]Server is busy.
Öne çıkan mesajlar