scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Pupa stokta yok diyor, kadıköy yazıcıoğlu vs. çevresi direk çakma kablo satıyor sattıkları çakma olsun sorun değil de şarj etmiyor bişey yapmıyor resmen çalışmayan kabloyu satıyorlar. ne yapacağım 4 tane iphonumuz var 1 tane çalışan kablomuz var sdfs bana adam gibi düzgün çalışan data kablosu lazım iphone için, lighting olmasın lütfen onun soket +lighting kablosunun toplam parası ile dock alınır. 4 iphone'u ne yapıyorsun diyenlere de açıklama : 1 benim 3gs var, 2 eşimin 4s var (iş/kişisel) 1 tane de arkadaşın kablosunu kullanırken koparttım borcum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben kolpalardan aldım vatan'dan 10 tl mi 15 tl mi ne çatır çatır çalışıyor 1.5 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Orjinal iphoneculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kolpanın kolpasından mı buldum bilmiyorum da o 10 liralık 15 liralık kablolardan 3 defa aldım hepsi tırt çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 turkcell avea shop vs vardır illaki yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Git d&r a belkin kablo al iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 belkin'di benimki de esh yazınca hatrıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gittigidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Orjinalinden daha iyi kablo yapiyo bazi firmalar da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 teknosa bimeks vs. dolu. ama orjinaller 80-90 lira öpsen vermem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 belkin'e bakayım gold'da var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar