Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Baskılı Cam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bilenler bilir. Cam - ayna fabrikamız var Eskişehir'de. İşyerine yeni bi makina aldık Mutoh marka ve bununla süblimasyon baskı işleri görüyoruz. Makinaya da daha yeni yeni alışabildim zaten. Alışmışken iş almanın da tam sırası olduğunu düşünüyorum.

İster kendi resminizi, isterseniz internetten vs. bulduğunuz bir resmi cama basabilirim.

İstediğiniz herşeyi uyarlayarak basabiliriz. Benden önce yapan arkadaş gibi olmayacağına şahsi garanti verebilirim.

fistan, snail nickli arkadaşlardan beni sorabilirsiniz. Daha evvel alım-satım yaptık kendileriyle.

İstediğiniz ebatlarda (max. 210 x 160 cm)
Cam üzerine süblimasyon baskı.

Fiaytlarımız:

metrekare fiyatı 100 lira

ayrıca;

Emin olmamakla beraber metretülde
Rodaj işçiliği: 1 lira
Bizote işçiliğ: 1.5 lira

Fakat üzülerek söylüyorum ki satışlarımız yalnızca Eskişehir içinden olmaktadır, hiç bir kargo şirketiyle anlaşmamız yoktur. Kargo şirketine güvenen olursa ben yollarım (cam sonuçta). Daha çok dekorasyon, inşaat işiyle uğraşan kimseler varsa ilgilenebilir.

Web site: http://www.uyarcam.com/
facebook: /uyar.cam

Olursa siparişler için;

mail:[email protected]

Yavuz

Ödeme yollarımızı da bilmiyorum, konuşuruz.
Mesaj tarihi:
1-2 tane örnek resim olaymış iyiymiş galiba sadece camların çerçeveli halleri var. istanbula bir şekilde kargo falan da yapabilsen şahane doğum günü hediyesi falan olabiliritesi var gibi eğer kafamda canlanan şeyse.
Mesaj tarihi:
çerçeve yaptıktan sonra bir anlamı kalmıyor, resmi camla çerçeveletmişsin gibi gözüküyor. Asmak için arkasına farklı bi aparat yapıştırıyoruz..
Mesaj tarihi:
abi yapğtığınız baskı ışığı filan geçirmiyor mu ?
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1374131_221238904710526_527024067_n.jpg
kağıt koymaktan ne farkı kalıyor ki o zaman?
Mesaj tarihi:
4mm'den 10mm'e kadar basıyoruz da 8ve10 da renk problemi oluyor. Tepmerli cama uygulanıyor tabi.. Işık geçiriyor aslında ama o fotodaki örnekte camın arkası kapalıydı komple, öyle bir zemine yapıştırmıştık.
  • Yeni Oluştur...