HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Selamlar, Bilenler bilir. Cam - ayna fabrikamız var Eskişehir'de. İşyerine yeni bi makina aldık Mutoh marka ve bununla süblimasyon baskı işleri görüyoruz. Makinaya da daha yeni yeni alışabildim zaten. Alışmışken iş almanın da tam sırası olduğunu düşünüyorum. İster kendi resminizi, isterseniz internetten vs. bulduğunuz bir resmi cama basabilirim. İstediğiniz herşeyi uyarlayarak basabiliriz. Benden önce yapan arkadaş gibi olmayacağına şahsi garanti verebilirim. fistan, snail nickli arkadaşlardan beni sorabilirsiniz. Daha evvel alım-satım yaptık kendileriyle. İstediğiniz ebatlarda (max. 210 x 160 cm) Cam üzerine süblimasyon baskı. Fiaytlarımız: metrekare fiyatı 100 lira ayrıca; Emin olmamakla beraber metretülde Rodaj işçiliği: 1 lira Bizote işçiliğ: 1.5 lira Fakat üzülerek söylüyorum ki satışlarımız yalnızca Eskişehir içinden olmaktadır, hiç bir kargo şirketiyle anlaşmamız yoktur. Kargo şirketine güvenen olursa ben yollarım (cam sonuçta). Daha çok dekorasyon, inşaat işiyle uğraşan kimseler varsa ilgilenebilir. Web site: http://www.uyarcam.com/ facebook: /uyar.cam Olursa siparişler için; mail:[email protected] Yavuz Ödeme yollarımızı da bilmiyorum, konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 esnaflık ölmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 1-2 tane örnek resim olaymış iyiymiş galiba sadece camların çerçeveli halleri var. istanbula bir şekilde kargo falan da yapabilsen şahane doğum günü hediyesi falan olabiliritesi var gibi eğer kafamda canlanan şeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çerçeve yaptıktan sonra bir anlamı kalmıyor, resmi camla çerçeveletmişsin gibi gözüküyor. Asmak için arkasına farklı bi aparat yapıştırıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 of mutfak çok iyiymiş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Selam, Sadece Eskişehir olması bozuyor : Kaç mm sınırımız var ve tempered cama yapıyorusnuz değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yalnız ufak çarpmalarda çatlama riski var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi yapğtığınız baskı ışığı filan geçirmiyor mu ? http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1374131_221238904710526_527024067_n.jpg kağıt koymaktan ne farkı kalıyor ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 4mm'den 10mm'e kadar basıyoruz da 8ve10 da renk problemi oluyor. Tepmerli cama uygulanıyor tabi.. Işık geçiriyor aslında ama o fotodaki örnekte camın arkası kapalıydı komple, öyle bir zemine yapıştırmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar