Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süpermen çıkmazı sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patide süpermen olsaydı süfermen olurdu.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Mesaj tarihi:
Peki süperman mi döver megaman mi?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Mesaj tarihi:
Süperman de bir bozukluk var çünkü o amcam deliler gibi uçuyor uçması için enerjiye ihtiyacı var peki bu enerjiyi nerden alıyor akşam fişi çıkarıp şarj mı oluyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
En guclu=Mask
En acımasız=Batman
en komik=spidey ya da wolverine
en karizmatik=Gambit.
Hastayım gambite[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
Punisher bütün düşmanlarını öldürdü.Spiderman hariç.[signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
Batman oldurmezmi?
Filmlerini kastediyorsan onlar kesinlikle iğrenç..Batman dediğin iyilerin kotu karakteri.Acımasız zalim..
Bu arada spideye hastayım ama filmdeki basiretsiz haline değil.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
Peki bu herif gucunu nasıl kontrol edebiliyor.Dusunun tam kadınla srvısıyor bırden kaptırıyor kadın oluyor fln :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Mesaj tarihi:
Dizide affetmemişti diye hatırlıyorum..Acaba bundan superspermmi çıkar?uçan spermler fln.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
  • Yeni Oluştur...