pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 uydunetin kablolu modemini kullanıyorum eski bişey, reset tuşu yok. ip mi nasıl değiştiririm? tenks not: gereksiz yere ban yediğim bi serverda oynamaya devam etmek için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 telefon edip söyleyeceksin değiştirin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 static ip imiş sanırım, dinamik yapmak için ek ücret ödemek gerekiyomuş sanırım. gerge nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi niye inanmıyorsun söylediğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 statik ip değil bu arada verdikleri. asıl onun için ekstra ödeme yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 evet aynen dinamik ip karşim. paralı olarak değiştirebiliyorsun . ps: yazık lan aluriele, sizde görmezden gelmeyin :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 inanıyorum abi arıcam :D maksat varsa tekniğini öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 modemin ışıkları yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Statik icin ek ucret odeniyor ama cok ender degisiyor DSL'den farkli bir sistem oldugu icin. Cevap verilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben bildim ilk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aynen söylemiştim ben zaten. aluriel neden boş mesaj atıyor lan bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ahah aynen kesin ondan bak görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 lan herseyi neden gergeye soruyonuz bu adam olmasa bu sirket batacak mı bi dunya calısanımız var onlar ne işe yarıyor içimizdeki patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çünkü gerge arkadaşımız çok tatlı bir insan. size sorsak hayhvanlık yapıyorsunuz. ayrıca gergeye komikli şakalar yapabiliyoruz. yadsımıyor bizi. taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 uydunette çalışıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 millet statik ip olsun diye para veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 L_Zero said: aynen söylemiştim ben zaten. aluriel neden boş mesaj atıyor lan bu arada? nerde attım boş mesaj ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi neden yazmıyorsun bir şey? bir sıkıntı mı var forumda acaba? boş mesaj gözüküyor benim quoteun altında. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 [b][b][b][b][i][i][i][u][u][u][u][/u][/u][/u][/u][/i][/i][/i][/b][/b][/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yok seninki normal my. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 istediğin zaman IP ni değiştirmeni sağlayabilirim ÖM den ulaş Edik: yada mail ile ulaş bakamayabilirm buraya [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 statik ip ücreti ne kadar uydunet'te aslında ben de geçsem olur gibi gibi, evdeki serverlara rahat ulaşırım. windowsta teamweaver fln kastırmak zorunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 böyle ip değiştikçe sana mail atan bi software vardi sanırım. IP'n değişirse güncel ip'yi sana atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 https://dl.dropboxusercontent.com/u/23906642/ddns.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar