Katibim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 nerde o şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 geçen gün beni aradı, hiç beklemiyordum, telefonda kayıtlı değilmiş, nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam sana ya. bırakmış o hayatı adam, gitmiş yerleşmiş aile kurmuş. çorumdayım dedi bana, hanım 2. e hamileymiş, sesi çın çın geliyordu. çok sevindim gerçekten içim böyle bir kıpır kıpır oldu dedim ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 nick miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Kanlı ayakkabı tamircisi var olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: geçen gün beni aradı, hiç beklemiyordum, telefonda kayıtlı değilmiş, nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam sana ya. bırakmış o hayatı adam, gitmiş yerleşmiş aile kurmuş. çorumdayım dedi bana, hanım 2. e hamileymiş, sesi çın çın geliyordu. çok sevindim gerçekten içim böyle bir kıpır kıpır oldu dedim ne güzel ya. ahahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 konu bu mest oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://p1310.hizliresim.com/1g/7/tcfqn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 nienna said: http://p1310.hizliresim.com/1g/7/tcfqn.jpg katliYAMcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar