ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İtiraf comdan alınmış bir yazı pti olduğumuzdan sizinlede paylaşayım dedim. peri kusu; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; Ülke: ABD Eşimin en büyük zevki kedimizin burnunu karıştırmak! Kedimizin en büyük zevki de eşime burnunu karıştırtmak. Neymiş efendim, kedinin parmakları olmadığı için kendi burnunu karıştıramıyormuş, eşim de ona yardım ediyormus. İkisi de iğrençler!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 pauhauhauahuah koptum tek kelimeyle... :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hehe buda garip ama gerçek mi tartışılır
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ehueh ne düşünceli insanlar var:)[signature][hline]welcome to the machine
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hayvansevermiş canım nolcak :-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
nameless Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ne insanlar va ya zuhahaha :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ahahah aptallar[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 daha neler var ya girmekten korkuyorum artık o siteye ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 AHhhahhahahhha geri zekalılar ahahha .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: nindalf, 15 Aralık 2004 19:10 tarihinde demiş ki: daha neler var ya girmekten korkuyorum artık o siteye ... muahuaha iyice koptum abi..! :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 * Yarılır *[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected] Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics [Bu mesaj Khanum tarafından 15 Aralık 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yanlız kadın kediye de iğrenç demiş C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Puhaha koptum. Gerçekliği tartışılır ama yine de iğrendim.. Benimde faremin burnu çok şeydi.. Karıştıramazdı..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Benim filim var ben onun hortumu karıştırıyom. Zavallı acayip tıkanıyo burnu . Bide şindi sünüüzüüüt çıktı başımıza . Dötünden başından iltaap fışkırıyo ... :([signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Black_Lupin, 15 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki: Benim filim var ben onun hortumu karıştırıyom. Zavallı acayip tıkanıyo burnu . Bide şindi sünüüzüüüt çıktı başımıza . Dötünden başından iltaap fışkırıyo ... :( ÇÜŞŞŞŞŞ nesin sen sirk sahibi filanmı :P
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hasuhasduhasudhasd yalnıs herseyi anladım kedinin burnunun derinliklerine nası ulasıo onu annamadım ama hersye ragmen rekor.
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 azuahah yeter la susun gülmekten gittim
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Iyyy igrenç be[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: nindalf, 15 Aralık 2004 19:10 tarihinde demiş ki: daha neler var ya girmekten korkuyorum artık o siteye ... ahahahahah konuya gülmedim de bu lafa güldüm :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Daha neler neler var arada sırada okuyun cok bomba yazılar çıkıyor.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım.
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 mMauhaahuheah 10 üzerinden 10 hakkaten ilginç ya.. :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Evlenecek kadar gelişmiş bi erkeğin herhangi bir parmağı evcil bir kedinin burun deliklerine nası girebilir ki? Kulak deliğini karıştırmak gibi bişi bu.. kolpanın böylesi..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 öyle bi siteye yazan insanlardan ne beklenirki... ertesi gün gider devekuşunun poposuna pandik fln atar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 toplu iğne başıyla karıştırıyor heralde kedinin burnunu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kedinin burnuna parmagini nasil sokuyormus ya ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar