Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Razu, 15 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: ...Ve asla Türk olmaktan utanmak gibi bir şey olamaz ki şayet olursa sen başından beri Türk değilsindir.. Şu çok doğru bir tespit aslında... Türklük sadece Türkiye'de yaşamakla ya da sadece ırksal olarak Türk kökenli olmakla olmaz... Ben Türküm diyen Türktür, değilim diyen değildir. O yüzden böyle bir şey olmaz, yine benzer sebepten "Romalılar Türk, Kızılderililer Türk, Aborjinler Türk" geyiği yapanlar da ancak vakit öldürmek için geyik çeviriyor olurlar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 dolandiricilikla turkluk arasinda bir bag var mi bilemem ama ulkesini insanini sevmeyen yeni nesil yuzunden gelecek biraz karanlik gibi onu biliyorum . ayrica boyle bir seyler yapanlar sadece turkmus gibi aptalca bir sonuca variriz biraz zorlasak . hatta eminimki bu 1x1 mevzunu bulan bir turk degildir . ha bu nasil olacak ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 anlattığın adamın yaptığı nekadar Türklük se senın yaptığında okadar Türklük işte bi fark yok aranızda[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 türklükden nie utanasın şimdi amerikalı bir adam milleti dolandırsa amerikalılar amerikalı olmaktan utanıyorum nie desin? O adamın asıl türk deilim ben demesi lazım:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ne utanmasi be dunyanin en iyi hackeri bizde diye reklamini bile yaparlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar