toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 mac sonrası hacıosman'a linc girisimi oldu bi tane haber yok. bi tek kanalturk mu haberturk mu ne gosterdi mactan sonra. herif jipin icinde rustu muamelesi yedi resmen. alıskanlık haline getirmis fb taraftarı eskiyalıgı.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hepsi gösterdi trt beyaz ben oralarda izledim şimdi haberlerde ceza bile geliceğini söylediler
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 maç öncesi emniyetle birlikte verilen güvenlik toplantısında bildirilen ve altına imza attıkları prosedürlere uymamış trabzon başkanı mr. ali kıran baş kesen. trabzon başkanına ceza çıkarsa hiç şaşırmayın aueahu
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hacı bu çıkıştan çıkarsan saldırırlar diye 1 kişi uyarmıyor mu adamı.statı bilmek zorundamı adam?bide ilk kez gelmiyor mu adam nereden bilecek?verin 5 maç ceza!11
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 blackhavvk said: hacı bu çıkıştan çıkarsan saldırırlar diye 1 kişi uyarmıyor mu adamı.statı bilmek zorundamı adam?bide ilk kez gelmiyor mu adam nereden bilecek?verin 5 maç ceza!11 uyarmışlar zaten adam inatla 7 sülalemi de toplar icabında çıkarım bu stattan demiş
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mac sirasinda nete giremedik staddaki yogunluktan sanirim. Benim sanssizligim.seneler sonra fenerin macini izlemeye gittim ve igrenc bir mac izledim. Trabzon kim ne derse desin cok kotu takim. Fenerbahce ise bu kotu takimin kotu oyununa ayak uydurmus orta sahaya adam gibi adama ihtiyaci olan bir takim. Hakeme cok fazla is dusmemesine ragmen gozunun onundeki faul yorumlarinda cok yanlis yapti.zokoraya ve trabzon kalecisine mac boyunca sabretmesi seyirciyi cildirtti. Mactir,toptur,olur boyle seyler.1 gun once basladigim ters fark totemim de ise yaramadi.saglik olsun. Ama beni en cok uzen tribunlerin 2ye bolunmus goruntusu. GFBnin bagirdigina stadin geri kalani bagirmiyor,stadin bagirdigina GFB katilmiyor.hukumet tribunleri de bolmeyi becermis.gfb eskiden de vardi ama ayrisma bu kadar derin degildi. Macin tek guzel yani 34uncu dakikada yine stadta onemli bir kalabaligin gezi selaminin devam etmesiydi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 toggie said: KuddusiMavra said: Stadyumun orada indim metrobusten.gfbli 30-40 kisilik bir grup teror estirdi resmen.igrenc herifler.simdi 1-2bira cakip stada girecegim arkadaslarla. alkollu almıyolar, ufletiyolar kapıda sdfg. almasalar seni stada ne gulerim ya ahaha. bu arada fener 9-0 alır. Rakiladim ve biraladim.maca da girdim. Sikinti yok.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yassak değilmiydi,alkollü giriş yok diye.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Görecez bakalım delikanlı federasyonu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 blackhavvk said: yassak değilmiydi,alkollü giriş yok diye. Icmeyi bilecen.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/150988/kendi-baskaniniza-sorun-satin-alma-islerine-o-bakar şu çok ibretlikj ahahha
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 serjuhan said: Görecez bakalım delikanlı federasyonu. bir mesajında da at gözlüklerini bırak be adam bir kere lan. http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-bitti-ortalik-karisti-7 onurun hareketlere bak, selçuka ne ayaksın lan dediği direk okunuyor ağzından. ardından zokoranın içinde kalmış fuckin negroluğu zaten fışkırmaya başlamış chicagonun ara mahallelerindeki zenciler misali.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 At gözlüğünü sen çıkar abi esas. Selçuk adama gelip bir şeyler diyor belli ki o da ne ayaksın diyor. Sonra Selçuk'un yanına Zokora'nın gitmesi muhtemelen bu sebepten ve zaten Bekir ve Volkan ayılarının gelişi. Daha sonrasında Volkan'ın Onur'un yanına gidip içerde görüşürüz tarzı hareketleri de belli. Kazansaydınız olacak mıydı bunlar sence? Biz Akhisar'a yenildik hazmettik ama taraftarınız ve futbolcular beraberliği hazmedemedi.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 beraberlikten sonra bile selpak resmi koymak lazım cimbom old boyzlar için ya :(
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ahahhaha adam at gözlüğünü çıkar demiş ya. selçuk bekir ve volkan gibi her maç kavga çıkarmaya çalışan adamlara sahipsin, tabii ki bu tür kavgalar olacak. blackhavvk said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/150988/kendi-baskaniniza-sorun-satin-alma-islerine-o-bakar şu çok ibretlikj ahahha feci koymuş lafı valla oyyhhhşşş..
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fizban said: beraberlikten sonra bile selpak resmi koymak lazım cimbom old boyzlar için ya :( Ya fizban ne alakası var alla sen.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 neyini hazmedemicem beraberliğin ahahah gidip akhisar gibi bi takıma 90 dk kapanıp pozisyona giremeden yenilmiş değiliz ki, trabzon gibi formda bir takımı tek kaleye kapatıp tek adam ileride oynamaya zorladık. ben futboldan çok değil ama genel olarak memnunum en azından gelecek vaadediyo bu maç girmedi top sonraki maçta girer çok problem değil ;) selçuk ne kadar mal olsa da çok düzgün ve efendi birisi kesinlikle volkanla bekirle alakası yok adamın. selçukun twitterından yaptığı açıklamalara canı gönülden inanıyorum. ama volkanın ne kadar artist bir ayı olduğunu cümle alem biliyor onuru kovuyo siktirgit stadtan diye görüşürüz falan demiyor orda.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Hazmedemeyen staddaki taraftar abi. Dakikalarca saydılar sövdüler. Hakemi aldınız diyorlar TS başkanına. Hakem FB aleyhine hiç bir karar vermedi. Bu tansiyondaki maçı gayet iyi yönetti. Nedense maç bitince taraftar olsun, futbolcular olsun cozuttu. Akhisar'a yenildik lafımız yok zaten dikkat edersen. Koydular diyoruz geçiyoruz.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 melo ve sabri gibi adamlara sahip takım taraftarları, üzülüyoruz bilesiniz
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ordaki küfreden, onura çakmak ve para atan hayvanların da ayrıca allah belasını versin zaten. napsın lan onur adamın işi oyuna geç sokmak amacı o zaten oyunu geç başlatmak, sen orda para atınca "ay dur taraftar kızdı hemen dikeyim topu hihi" mi diyecek. şu hacıosmanoğlunun bilerek aceleyle çıkıp daha fener taraftarı stadtan dağılmadan alenen orta yerde basın açıklaması yapmasını samimi bulan var mı? takım zaten eze eze gol atamamış taraftarın canı sıkkın sen bunu bilmiyo musun yavşak herif ne diye bağıra bağıra orda yamuk yumuk konuşuyorsun adi herif? senin anana da söverler bacına da söverler orda, biliyorsun böyle olcağını otursana 5 dk içerde çık efendi gibi arabana bin git nerde ne konuşuyorsan konuş ama senin amacın provoke etmek taraftarı olay çıkarttırmak...
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hakem zaman gecirmelere çok sert değil, standart türk hakemi sertliğinde sarı verseydi bile onur dk 15'te atılırdı. ama hüseyin göçekten bahsediyoruz.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Hacıosmanoglu da diger trabzonlu yöneticler gibi leş işte 1-2 aydır hiç durmadan acıklamalar yapıyor bunların olacagı belli idi zaten fener bu macı 5-0 kazansa gene olurdu bunlar. Ama burda bile demirörenın izleri belli oluyor bok gibi yöentilmiş sürecin sonucları bunlar .
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 adam açıklamayı garaj da yapıyor sanki?garajda yapılan açıklama nasıl dışarıda duyulacak?
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 blackhavvk said: adam açıklamayı garaj da yapıyor sanki?garajda yapılan açıklama nasıl dışarıda duyulacak? kadıköye gidip dolaş bakalım bir gün cevabını kendin alırsın.
Öne çıkan mesajlar