ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 - Anadolu yakasında, göztepe bostancı arasında minibüs caddesinde ya da ona yakın olursa şahane olur - Cumartesileri açık, haftaiçi de böyle saat 5.30-6'da da gidebileceğim bir yer olmalı - Özellikle tavsiye etmeniz önemli, en son düzenli gittiğim ve memnun kaldığım dişçi Etiler tarafında ve iş çıkışı yetişmek mümkün olmuyor ne yazık ki - Fiyatta da çok uçmuyorlarsa hoş olur tabi ki Sevgiler
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Selam, Atatürk Caddesi'nin başındaki Günaydın'ın yanında. Eşimin arkadaşının beyi. Bizim ufaklığı götürmüştük, sanırım eşimle beraber bizim de kanımızı akıtacak jhgdaj Saygılar.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ortonorm'u öneririm, bağdat caddesi üzerinde. benan oğuz vardır orda, çocukken giderdim, hala da düzenli kontrole giderim. Bağdat Caddesi Arıtan Ap. No:289/B Caddebostan, İstanbul aha bu da adresi. baya şık bir yerdir, ama demin websitesi'ne baktım inanılmaz dandik yapmışlar niyeyse. aklını çelmesin.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 şu komşusu dişçi olan bi arkadaş vardı.garbage da konu açtıydı.son olarak çarşafda şarap lekesi falan onuda summonlayak..
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 benim dişçi şenesenevlerde direk minibüs caddesi üstü. mcdonaldsın karşsı altında pideci var binanın. 12 senedir falan gidiyorum sanırım. erkek bu arada
Öne çıkan mesajlar