ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 - Anadolu yakasında, göztepe bostancı arasında minibüs caddesinde ya da ona yakın olursa şahane olur - Cumartesileri açık, haftaiçi de böyle saat 5.30-6'da da gidebileceğim bir yer olmalı - Özellikle tavsiye etmeniz önemli, en son düzenli gittiğim ve memnun kaldığım dişçi Etiler tarafında ve iş çıkışı yetişmek mümkün olmuyor ne yazık ki - Fiyatta da çok uçmuyorlarsa hoş olur tabi ki Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 /summon copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Selam, Atatürk Caddesi'nin başındaki Günaydın'ın yanında. Eşimin arkadaşının beyi. Bizim ufaklığı götürmüştük, sanırım eşimle beraber bizim de kanımızı akıtacak jhgdaj Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ortonorm'u öneririm, bağdat caddesi üzerinde. benan oğuz vardır orda, çocukken giderdim, hala da düzenli kontrole giderim. Bağdat Caddesi Arıtan Ap. No:289/B Caddebostan, İstanbul aha bu da adresi. baya şık bir yerdir, ama demin websitesi'ne baktım inanılmaz dandik yapmışlar niyeyse. aklını çelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 şu komşusu dişçi olan bi arkadaş vardı.garbage da konu açtıydı.son olarak çarşafda şarap lekesi falan onuda summonlayak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 benim dişçi şenesenevlerde direk minibüs caddesi üstü. mcdonaldsın karşsı altında pideci var binanın. 12 senedir falan gidiyorum sanırım. erkek bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar