Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi ben bunlardan bişi rica edemiyorum utanıyorum lan. Adama , şu odaya çıkılacak temizlik var diyorum fakat aklımdan geçiriyorum her seferinde 50 yaşında adama/teyzeye git şu odayı temizle diyorum 23 yaşında velet halimle , adam iki katım yaşamış hala temizle deniliyor adama. Bi ben mi böyle saçmalıyorum yoksa benim gibi olanlar var mı? Az sonra yeni servis şöförü ile tanışıcam , adama beni şuraya bırak dicem , ama nasıl diyeceğimi düşünüyorum 1 saattir. Hani adam ölümsüzlüğe kafa tutar yaşta , bence direksiyon başına bile geçmemeli o kadar yaşlı , ve yol anlatıcam ben bu adama , hemde taksimden kayışdağa kadar . Bayaaaa zor geliyor şunu anlatmak bildiğin utanıp sıkılıyorum şunu yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 İş yerinde diğer insanlar nasıl hitap ediyorsa aynen öyle et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Biraz profesyonel olun ya iş yeri normal prosedür ne ise o şekilde davran zor değil ekstra bir şey beklemezler adamları boş yere beklentiye sokma muhabbet başka yerlere gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Lutfen diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 servis mi lolfakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 onun amatörlüğünü atman lazım ya ilk 1 ay ben kadından içecek isteyemedim lan ilk iş yerimde sdfsdfsdf yani o insanların işi o sonuçta diye düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 23 yaşında 90 lı mı oluyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi insan olun yeter herkes isini yapiyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 90 lı velet banaa şunu getir ! diyecek ?! BAA ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben yasar usta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Alışırsın çaylak seniiii keeeh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 x bey lafı çok güzel ya esprili dille kullanıyorsun batmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kibar ol yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 saygılı ol yeter herkes ışını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 altında calısmak ne ya o işini yapıyor sen işini yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kendinden kucuk olanlari dovuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben bayılıyorum benden yuksek levelda olan ama haksız olan, baska departmandaki insanları azarlamaya. yıh yıh ama bahsi geçen tarz insanlara kıyamam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben cahillere bagirmayi seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hadi koçum beni bi kayışdağına at... demediğin sürece nolacak lan lol. herkes parasını kazanıyor. özellikle abi lafı herşeye gidiyor. ama bokunu çıkarma bu sefer yüzgöz olup ezilme tehlikesi var adsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evet bi de kendinden altında olsa da hangi departmanda olduguna da bi bakmak lazım. sirket hiyerarsisind aynı seviye olsan dahi, bazi deptlerin algı degeri ve saygınlıgı daha yuksek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 noyzurayı arıyor gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o elli yaşındaki adam da zamanında daha çok çalışıp iyi yerlere gelseymiş. şimdi doksanlı bebeden emir alsın, git lan şurayı temizle, diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mithat said: Abi ben bunlardan bişi rica edemiyorum utanıyorum lan. Adama , şu odaya çıkılacak temizlik var diyorum fakat aklımdan geçiriyorum her seferinde 50 yaşında adama/teyzeye git şu odayı temizle diyorum 23 yaşında velet halimle , adam iki katım yaşamış hala temizle deniliyor adama. Bi ben mi böyle saçmalıyorum yoksa benim gibi olanlar var mı? Az sonra yeni servis şöförü ile tanışıcam , adama beni şuraya bırak dicem , ama nasıl diyeceğimi düşünüyorum 1 saattir. Hani adam ölümsüzlüğe kafa tutar yaşta , bence direksiyon başına bile geçmemeli o kadar yaşlı , ve yol anlatıcam ben bu adama , hemde taksimden kayışdağa kadar . Bayaaaa zor geliyor şunu anlatmak bildiğin utanıp sıkılıyorum şunu yaparken. abi ben kayışdağa gidecektim diyeceksin. abi de aynen. zorda kalırsan ben napayım abi benide silkeliyorlar de. efendi ol. kimseye fazla yüklenme. neden sorun olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 iş ilişkisinde olduğun birine abi dememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 benden 3-4 yaş büyükler de çok zorlanıyorum ya ismiyle hitap etsem ayıp oluyor usta desem, o seviyede değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar