Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde sizden yaşlı fakat altınızda çalışan insanlar

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Abi ben bunlardan bişi rica edemiyorum utanıyorum lan.

Adama , şu odaya çıkılacak temizlik var diyorum fakat aklımdan geçiriyorum her seferinde 50 yaşında adama/teyzeye git şu odayı temizle diyorum 23 yaşında velet halimle , adam iki katım yaşamış hala temizle deniliyor adama.

Bi ben mi böyle saçmalıyorum yoksa benim gibi olanlar var mı?

Az sonra yeni servis şöförü ile tanışıcam , adama beni şuraya bırak dicem , ama nasıl diyeceğimi düşünüyorum 1 saattir. Hani adam ölümsüzlüğe kafa tutar yaşta , bence direksiyon başına bile geçmemeli o kadar yaşlı , ve yol anlatıcam ben bu adama , hemde taksimden kayışdağa kadar . Bayaaaa zor geliyor şunu anlatmak bildiğin utanıp sıkılıyorum şunu yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Abi ben bunlardan bişi rica edemiyorum utanıyorum lan.

Adama , şu odaya çıkılacak temizlik var diyorum fakat aklımdan geçiriyorum her seferinde 50 yaşında adama/teyzeye git şu odayı temizle diyorum 23 yaşında velet halimle , adam iki katım yaşamış hala temizle deniliyor adama.

Bi ben mi böyle saçmalıyorum yoksa benim gibi olanlar var mı?

Az sonra yeni servis şöförü ile tanışıcam , adama beni şuraya bırak dicem , ama nasıl diyeceğimi düşünüyorum 1 saattir. Hani adam ölümsüzlüğe kafa tutar yaşta , bence direksiyon başına bile geçmemeli o kadar yaşlı , ve yol anlatıcam ben bu adama , hemde taksimden kayışdağa kadar . Bayaaaa zor geliyor şunu anlatmak bildiğin utanıp sıkılıyorum şunu yaparken.

abi ben kayışdağa gidecektim diyeceksin.

abi de aynen.

zorda kalırsan ben napayım abi benide silkeliyorlar de.

efendi ol.

kimseye fazla yüklenme.

neden sorun olsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...