paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Selam, Bir Audi olmalarını bekleyemezsin elbette :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 2008 yılında patinaj altında bir konuya sunları post ettigimde beni yorunge dışı ile tehdit etmiştin, gerçekler bilinsin :D said: Audi headquarters, saat 11:20, patronun kızının A3 unu tamir eden iki Audi ustası arasındaki konuşma metnidir: -Hans? -Efendim Klaus? -Çekici farın yan tarafına çarptım, kenarlara doğru yamuldu. -Makyaj deriz Klaus. said: VW headquarters, üretimden sorumlu vice koşarak CEO nun odasına dalar : - Wolfsburg ofisi karışmış durumda! urettigimiz her 3 TSİ motorun 1 tanesi düşük beygirle üretim bandından çıkmış! - Panik olma, ayırın bir kenara, audi ye takarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ahaha diyologlar çok iyimiş quotelardaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 audi nin makyaj yapıyorum diye hic bir sey yapmadıgı yıllardı 2008 :P bir de 2008 de golfte vs de kullanılan TSI ın en guzel motorları sunulmuyordu audi de. beygir guclerı dusuk sacma sapan hacimler vardı. ona gonderme. ozel mesajdan atıyorum kalanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Saolasın çok iyimiş cidden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bence koyabilirsin. Para anlayışla karşılayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Selam, Sorun değil canım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar