Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 35k diyorsan 0 clio alabilirsin aslında. ama fransız istemiyorsun. gerçi niye istemiyorsun, yeni kasa clioyu bugün alsan yarın satarsın. her taraf clio. parçası ucuz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 0 ibiza da alabilirsin.32k düz vites style paket.led falan eklettin mi 35e gelir.ben alamadım sen al. edit : düz viteste tsi motor yoktu, vazgeçtim alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi arabanın elimde kalmasından çok korkuyorum dediğim gibi bendeki 307'ye 3 ayda 5milyar gömdüm, boşu boşuna. kalitesiz istemiyorum özellikle motorda. elektronik dandik olsa da olur ama yürüyen aksam sağlam olsun o yüzden ya capon ya alman diyorum. bu arada aklıma kia seed'i soktular iştekiler. onu da bi araştıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: 0 ibiza da alabilirsin.32k düz vites style paket.led falan eklettin mi 35e gelir.ben alamadım sen al. edit : düz viteste tsi motor yoktu, vazgeçtim alma. 0 alamam hacı, yeni arabana kadar idareten alıcam bu arabayı satarken zarar etmemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko bu arada beyaz arap mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 değer kaybı yaşamamak için mi almıyosun 0?i see.kısa süreliğine kullanıcaksan reno diyecem.satış rahatlığı için. coupe megane olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 opel astra cok iyi bence, vw poloda bakabilrisin 35 civarları 2006-9 audi a3 bile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Rasmon said: senko bu arada beyaz arap mısın? ne alaka lem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 opel astra al o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: değer kaybı yaşamamak için mi almıyosun 0?i see.kısa süreliğine kullanıcaksan reno diyecem.satış rahatlığı için. coupe megane olur bence. değer kaybı yaşamamak için aynen elimdeki pejo'dan biran önce kurtulmak istiyorum onu satınca da arabasız kalmak istemiyorum. 0 alsam satarken çok zarar etmiş olcam, mümkünse satışımda min. zarar ediceğim bi araç bakıyorum bir de fransizlar iptal zaten bende direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ARABA AKIL VERİN captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: beyler bayanlar max 35k japon veya alman (kesinlikle fransız özellikle pejo değil :)) 2006 yılından eski olmayan kilometresi çok uçmamış ne alabilirim? acil arabaya ihtiyacım var :) aklımda subaru impreza vardı ama 1.5 awd'ler hakkında kötü yorumlar okudum, ayrıca pahalı yedek parça + yakıt tüketimi üzüyor lancer'lara baktığımda da aynı şeyi gördüm. corolla'lar sanki ederinden fazlaya satılıyormuş gibi geliyor hep bana ben şöyle bir düşününce mazda3'ten başka alternatif göremedim? sizin var mı önerebileceğiniz bişiler. mazda3'lerin cons pros'ları nedir? gazlı olanların yakıtları çok üzmez diye tahmin ediyorum, motor güçleri de tatmin edici sayılır... zaten alet japon yürüyen aksamları motoru kalitelidir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile kullanıcısına ne az sorun çıkaran markaların başında geliyor mazda'lar. Ufacık,tefecik ama inanılmaz beğendiğim bir araba... HYUNDAI GETZ(Japon demişsin ama Kore'de iyidir HYUNDAI ise)... 1.4... BENZİNLİ... OTOMATİK VİTES... Son derece hesaplı yakıyor benzini. İçi çok geniş, çok rahat. Bagajı da aynı segmentteki arabalara göre hiç de küçük değil. Sürüşü çok keyifli. 2. elleri;2010-2011 modelleri ve hem de iyi durumda olanlar (30-40 bin km civarı)24-25.000 TL civarı satılıyor. Yedek parçası ucuz. Servis-bakım sorunu yok. Kayınvalidem kullanıyor,çok memnun. Ben de defalarca kullandım,çok beğeniyorum. Şiddetle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-kazasiz-sifir-ayarinda-2012-polo-139744906/detay oh temiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: çağ ile ne alakası var ya mazdanın? gayet başarılı değil mi motorları dizel motorlarini peugeot uretiyor. O yuzden basarili evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi getz'ler dağılcakmış gibi gelmiyor mu sana ya sanki 140 yaptığında araba çatlıyacakmış gibime geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senko said: Rasmon said: senko bu arada beyaz arap mısın? ne alaka lem :) Arma said: ARABA AKIL VERİN captain obvious :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 usahfaushf 17 saatlik mesai'nin ardından iki espriyi de kaçırdım tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Benimki ironi veya espri degildi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 asıl axedice ilk sayfada yaptı espiriyi ama onu atlamışsınız. axedice said: Petrol devri bir gün bitecek, halkını kalkındırmak istiyorsan sanayi kuruluşları açıp üretim yapman gerekiyor. /ontopic Polo düşünmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-kazasiz-sifir-ayarinda-2012-polo-139744906/detay oh temiz :D said: aracımızda sigara içilmemiş olup sıfır kokusu halen üzerindedir.istetmesi değişmemiştir.plakası açık olup soruşturulabilir. said: istetmesi said: istetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 lorke tavandan sonra bunlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 başlatma istetme falan filat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 seat abaza 1.2 tsi dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 1.6 altına düşmem sanırım hacı ya sevmiyorum basınca gitmeyen arabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vw polo candır o paraya polo almamak günahtır Dizel düz vites 2. el hiçbir modeline girme piyasadaki polo dizellerin %99 u şirket çıkması Otomatik olanını al onlara şirket eli değmemiştir Onun dışında Golf bakabilirsin benzinli Ve en nihayetinde LPG li Honda civic dream al hem lpg ile %100 uyumlu bir motoru var hemde 10 numara bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar