Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 en iğrenç en tiksinç ırk beter olsunlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sadece cehalet ve petrol ihraç eden başka bi numarası olmayan kabileler işte. yalnız arap ırkçılığından banlanırsak üzülürüm:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Octavarium said: http://www.youtube.com/watch?v=VrKZleFNZKw asdasfasda abi ne yaptıklarını çok merak ettim olayları ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: DarKRideR said: bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. of sumu, fenaymis yav abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adamların bu işe ilgisi tam bir arap yağı bulursa biryerlerine sürermiş mantığıyla olmuş yalnız http://www.youtube.com/watch?v=LFOTBv4irFI mike sürecek akıl yok heriflerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi lastik çıkarmak nedir ya o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ha buarada arapların hobi amaçlı silahlandıklarını da unutmamak lazım. bu videoda makasa giren abilerden bazıları şu an muhtemelen yoktur dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Rasmon said: Korax said: DarKRideR said: bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. of sumu, fenaymis yav abooo Al işte! Allah yok diyorsunuz ya, buna ne diyeceksiniz bakalım? Instant takdir-i ilahi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu ne olm derleme yapılcak kadar çok kaza var sdakfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 I AM AN ARAB AND IM OFFENDED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ŞU DA VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu denli gerizekali olabilmek icin ne yeyip ne iciyo bu herifler acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Din hohluyolar işte, ne çekiyolar ne içiyolar demeye gerek yok. Din hohlamak yetiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 asfalt virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dinle falan alakasi yok ya, burda da var dindar olan ama kafasi calisan birsuru adam. Su yukardakileri yapanlar sirf beyinsiz o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Korax said: bu denli gerizekali olabilmek icin ne yeyip ne iciyo bu herifler acep http://www.addictions.com/wp-content/uploads/Cocaine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 She don't lie She don't lie She don't lie COCAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 DarKRideR said: Korax said: DarKRideR said: bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. of sumu, fenaymis yav bu tip videoların toplandığı bir tane vardı, 2 hafta falan oldu izleyeli de işte geneli buydu evet umarım halka açık yollarda benzer şey yapanların hepsi şundan daha beter hale düşerler... bazen sırf makas atanların önüne piçlik olsun diye kırıyorum toplamaya çalışırken yoldan çıkıp gebersinler diye, bir gün gelip bana vuracaklar diye de korkuyorum gerçi ama olsun. Onların ölme ihtimali bile mutlu ediyor beni canım,senin yaptığın da normal değil. birisinin ölümüne sebep olmaktansa o an canım çıksın. yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Korax said: dinle falan alakasi yok ya, burda da var dindar olan ama kafasi calisan birsuru adam. Su yukardakileri yapanlar sirf beyinsiz o yani. dindarlık ve dincilik arasındaki o enteresan farkı tespit etmiş bulunuyorsun dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Dincilik fanatizim cunku. Ideoloji sahibi olmak bi nevi. Dindar olmak ayri bisey. susuzluk ise hersey dgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fast and arabious 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi iyi de siz olayi biraz ileri götürüyorsunuz yani şu olaylar zaten dünyanın her yerinde yapilan ve olan olaylar ama arap olunca ekstradan bir de konuyu dine getiriyorsunuz cidden lüzümsuz. odaya aslan getiren abi ise samimiyetin son kalesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi o takla atan araba vidyosunda havada kol bacak ucması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sus sen, dunyanin heryerinde olan seyler bunlar Herif uzaydan atliyo ölmuyo bunlar drift yaparken camdan sarkmaca. Heryerinde olsun dunyaninda guvenlik diyede bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 o taklalara emniyet kemeri dayanmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar