screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Abso işin zor bunlar adamı mahveder kısacası Allah sabır versin [signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 13 Aralık 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: John_Petrucci, 13 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Fırsat ayağına gelmiş.Onları bi güzel eğit sirklerde felan gösteri yapsınlar. İyi para var... Bu karıncalarda oluyodu galıba yada guvercınlerde :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bak micky mouse a nasıl parası var şimdi..[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Acaba abso ya musallat olan bu mu[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Prize takılan nesneler var. Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor. ya anlamadığım şey neden ben o cihazlarla aynı ortamda durunca fecii rahatsız oluyorum:D fare diilim onu biliyom da çok rahat duyuyorum ben o sesi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Abso bence klorağı al kafalarına dök ben bunu karıncalara yapıodum kolları bacakları fln ayrılıyodu.Karafatmalara yapıncada çıtır çatur sesler geliodu :D çok zevkli tavsiye ederim[signature][hline]Durma! Yap hadi... Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 birşeymi okunmuyor :-p hiçbirşey yok :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 90) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ehueh bende besliyodum fare lüfen fareler hakkında genelleme yapmayınız.. Güceniyorum..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Chemical, 13 Aralık 2004 19:15 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 13 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Prize takılan nesneler var. Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor. ya anlamadığım şey neden ben o cihazlarla aynı ortamda durunca fecii rahatsız oluyorum:D fare diilim onu biliyom da çok rahat duyuyorum ben o sesi bazı insanlar daha küçük frekansları algılayabiliyorlar. bu iyi birşey aslında. Balina seslerini araştırmakca kallemce...küllemce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) yok ya ben söledim dediler abso küsecekse yemeyiz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: CreepY, 13 Aralık 2004 18:32 tarihinde demiş ki: off ya çok sevimli hayvanlar bnce öldürme yaa siz terkedin orayı:) hhaha hiç güleceğim yoktu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sarin gazı.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yeni bir zehir varmış. Öldüürdükten sonra leşin kurutuyormuş böylece koku olmuyormuş. Ondan kullanıcaz herhalde. Atölye kısmında arkadaşlardan biriyle karşılaşma fırsatım oldu. Sandığım kadar iri değiller. Parmakları açık bir el kadarlar sadece.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kuyruksuz yani yaklaşık 15-18cm falan boyu kuyruk hariç. Tabi belkide en büyükleriydi o bilemem. O da beni anlatıyordur arklarına şimdi. *Olm dev gibiydi herif vııyk vııyk -Aman abi dikkat et huylandım bu tipten jikkky jikkky[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kısaca sıçan desene şuna ehehe. abi o lağım, leş bulunan yerlere gelir. çokmu osuruyosunuz ne kokusuna gelmiş olmasın? :D[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yok ya dere yatağı var yakında ordan geliyorlar. Osuruyoruz o ayrı ama çok değil :) Kötülük içimizde mi kalsın, salıyoruz gidiyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 abso bu fareLer optic mi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yapışkanlı zımbırtılar war fare basıo 1 kere ordan kurtulamıo, onlardan al derim[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: od3on, 13 Aralık 2004 17:34 tarihinde demiş ki: xante benden cok yasiyacaksin eheh uaheua :) o farelerı bılıorum ya tarla farelerı çok sınır onnar dırek ılaçlarttır karavanı gaz maz bişi yapıoalr tabak çanakıda kapğlayın bişiler sonra 1 kaç saatmı gunmu ne kapalı kalıo içerde ne war ne yksa oluo he onları nasıl bulucam dersen arkadaşın dedıgı gıbı yapışkanlı kapan al:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 karavanın yakınlarına bi yere kucuk bi tuzak kuruyoruz :) tuzak : bir kutuya tabaga kaseye vs vs un şeker tuz gibi toz mamulleri dokmek vasıtasıyla koyuyoruz...Bu karısımın içine bi miktar toz alçı ekliyoruz tuzagın hemen yanına saglam bi kapta su koyuyoruz... Sonucta karısımın en azından tad almak vasıtasıyla mideye indiren fare kardeşler içtikleri suyunda yardımıyla midelerinde alçının katılaşması sonucu bunları sindiremiyor ve ıcınde patlıyor :) Farelerin kusamadıgınıda goz onunde bulundurursak ölümleri kaçınılmaz bir hal alıyor :) Biraz leşlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ama canlısıyla urasmaktan daha iyidir heralde :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: hımmmmm Olayı baştan yazayım bari gorunmuyor bişi. Karavanımızı fare bastı. Hepsinden nefrettt ediyorum. Butun karavanın duvar içlerinde pıtır pıtır tavanda tıkır tıkır dolanıyorlar. zehir koysak ölecekler leş kokacak delirdim. Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) hımm guzel konuya deginmişin sakın uyumaaaa! yerler sonra kulak burun:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi oyun sunucularına WebHosting sponsorlugu.. --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Hayvansverler farelere niye ayrim yapio ? baskalari domuz oldurunce tepki vermislerdi yetkililere sesleniyorum farelere ayrim yapmayan hayvan severler istiyoruz :P[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya igrenç bi ses cıkarıyolar ya ben gecen yaz kolum kadar bitanesiyle göz göze Geldimde Hiyyt.. Çok Fena ..... SORUNA ÇÖZÜm Aşagıda... KEdim :) CAnavarrrr [signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace [Bu mesaj nindalf tarafından 15 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) zuahahaha imza yapıcam buarada abso fare kapanı alsana patır kütür takılsınlar at sora dışarı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Tom al dicem ama o da yakalayamıyo.. en iyis Tomahawk[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar