Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FARE

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 13 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
Prize takılan nesneler var.
Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor.

ya anlamadığım şey neden ben o cihazlarla aynı ortamda durunca fecii rahatsız oluyorum:D fare diilim onu biliyom da çok rahat duyuyorum ben o sesi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 13 Aralık 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 13 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
Prize takılan nesneler var.
Ses çıkartıyorlar ama insanların duyamayacağı bir frekansta, fareler yanaşmıyor.

ya anlamadığım şey neden ben o cihazlarla aynı ortamda durunca fecii rahatsız oluyorum:D fare diilim onu biliyom da çok rahat duyuyorum ben o sesi

bazı insanlar daha küçük frekansları algılayabiliyorlar. bu iyi birşey aslında. Balina seslerini araştırmakca kallemce...küllemce[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)

yok ya ben söledim dediler abso küsecekse yemeyiz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir zehir varmış. Öldüürdükten sonra leşin kurutuyormuş böylece koku olmuyormuş. Ondan kullanıcaz herhalde. Atölye kısmında arkadaşlardan biriyle karşılaşma fırsatım oldu. Sandığım kadar iri değiller. Parmakları açık bir el kadarlar sadece.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
od3on, 13 Aralık 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
xante benden cok yasiyacaksin eheh

uaheua :) o farelerı bılıorum ya tarla farelerı çok sınır onnar dırek ılaçlarttır karavanı gaz maz bişi yapıoalr tabak çanakıda kapğlayın bişiler sonra 1 kaç saatmı gunmu ne kapalı kalıo içerde ne war ne yksa oluo he onları nasıl bulucam dersen arkadaşın dedıgı gıbı yapışkanlı kapan al:)
Sosyal ağlarda paylaş

karavanın yakınlarına bi yere kucuk bi tuzak kuruyoruz :)

tuzak :

bir kutuya tabaga kaseye vs vs un şeker tuz gibi toz mamulleri dokmek vasıtasıyla koyuyoruz...Bu karısımın içine bi miktar toz alçı ekliyoruz tuzagın hemen yanına saglam bi kapta su koyuyoruz...

Sonucta karısımın en azından tad almak vasıtasıyla mideye indiren fare kardeşler içtikleri suyunda yardımıyla midelerinde alçının katılaşması sonucu bunları sindiremiyor ve ıcınde patlıyor :) Farelerin kusamadıgınıda goz onunde bulundurursak ölümleri kaçınılmaz bir hal alıyor :)

Biraz leşlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ama canlısıyla urasmaktan daha iyidir heralde :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hımmmmm
Olayı baştan yazayım bari gorunmuyor bişi.
Karavanımızı fare bastı. Hepsinden nefrettt ediyorum. Butun karavanın duvar içlerinde pıtır pıtır tavanda tıkır tıkır dolanıyorlar. zehir koysak ölecekler leş kokacak delirdim. Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)

hımm guzel konuya deginmişin sakın uyumaaaa! yerler sonra kulak burun:)
[signature][hline]www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
Saygılarımla
--- --- --- --- --- ---
$imdi oyun sunucularına WebHosting sponsorlugu..
--- --- --- --- --- ---

KJ.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya igrenç bi ses cıkarıyolar ya ben gecen yaz kolum kadar bitanesiyle göz göze Geldimde Hiyyt.. Çok Fena .....
SORUNA ÇÖZÜm Aşagıda... KEdim :)

CAnavarrrr

[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace

[Bu mesaj nindalf tarafından 15 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)

zuahahaha imza yapıcam
buarada abso fare kapanı alsana patır kütür takılsınlar at sora dışarı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...