Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sağ ve sol tuş bastığım an algılamıyor bir süre basılı tutmam gerekiyor algılaması için. Durup dururken oldu wireless mode aktif etmiştim sonrasında meydana geldi. Nasıl düzeltebilirim fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sil baştan firmware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://superuser.com/questions/348148/how-do-i-fix-the-delay-on-my-razer-nagas-buttons dayı mouseu duvarda parçalayarak kökünden çözüm getirmiş ama en alttaki yoruma bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Epic tus sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 firewire versıyon yuklenıyr fakat yukselmııyor sanahtan berı 50defa denemısımdır cok sınır bozucu bı durum nette hıc bı cozum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bana sıradan geldi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sıradan bi çözüm söyle ve düzelsin. sildim kurdum düzelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 firmware reset işe yaramıyorsa, baska bir makineye tak ordan plug and play dene aynı sorun devam ediyorsa, o makineden driverlardan yenı profile yarat, eskisini sil. dediğin gibi wireless'ı aktif ettiğinde basladıysa sorun mekanik değilde yazılım problemi olma ihtimali var. bunaları denersende olmazsa yenı mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 eöh mousede epic diye bi tuş var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 efe naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 be hayatımda bu kadar boktan hata görmedim ve düzelmiyor hala . iyidir kolu kırdım evde takılıom butun gun az kaldı fareyıde atıcam duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 HELL YEAHHHHH X( 58,379. denememde düzeldi . Ne derler bilirsiniz>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 razer da bozuk çıkıyosa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bozuluyor sağlam alet fakat sistem çokuyor sureklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar