dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Olm bu teknoloji çok acaip bişey yaşlanınca gerçekten insan uzaklaşıyor sanırım. uzun yıllardır bu kadar teknolojik aletlerim olmamıştı elimde. şimdi bir adet laptop bir adet Philips 6000 3D led tv bir adet te sony xperia z var şimdi amacım telefonu ve pc yi direk tv ye bağlayabilmek tabiki wireless olarak nasıl yapılıyor? programı vs var mıdır bulamıyorum hiç bir şekilde. örneğin açtığım dizinin ekranda oynamasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bluetoothla bağlarsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 olmuyor wi-fi var bir sürü olay var ancak beceremedim sanırım illa apple tv android tv tarzı bir sistem olması lazım. wi fi üzerinden nasıl görüntü aktaramıyor aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bizim ofiste çat çat bağlıyodu patron , araştırdın mı tv markasını falan nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bi servis sağlayıcı olması lazım sanırım mediaconnect diye bişey buldum tv philips ancak onla da bağlanmayı beceremedim onun içinde bi media player almak gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 xperia z ve sanırım philips tv var bende de. galeride gezerken yanlışlıkla tek tuşla onay monay etmeden fotoğrafları televizyona aktarmıştım ben geçen. video mideo bilmiyorum da fotoğraf atıyosa atıyodur video da nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 DLNA ile yapabilirsin bu dediklerini biraz araştır Google'da DLNA hakkında pek çok bilgi var. Telefonun ve televizyonun DLNA destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 wireless ile yaparsın da yuksek bit bağlantı lazım ona. 802.11ac standartıyla stream edebilirsin. ya da yardımcı ekipman lazım. dlna olayı da benzer ama aynısı değil, laptopun içindeki muziği ve filmi ağ üzerinden tv ye gönderirsin, tv nin kendi player i ve işlemcisi execute eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 plex veya nero mediahome programı kullanacaksın. ben modemin uzaklığından mıdır bilmiyorum hep sorun yaşadım. tv interneti rahat kullanıyor ama video stream edemiyorum takılıyor. usb takıp izliyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Telefon için Bubble Upnp dlna, bilgisayar için serviio. Benim evde kullandığım sistem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar