Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Balıkta yiyin.Hatta gidin orda sarışın adam var mekanın işletmecisi, abi bugün bizim için özel bi gün kendimizi sana bırakıyoruz de.Aman yea fena oldum yine. Lithran neresi senin dediğin yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Size mekan adı söylemiyorum bilader tribe giriyorsunuz çünki,sizin sevdiğiniz harici yerler leş olduğu için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 E sevmiyorsak niye güzel olsun.Tamam lan olimpos güzel 1 hafta önce ordaydım yine.Körili tavuğunuz güzeldi.Sen söyle gidelim bakalım beğeniriz beğenmeyiz.Sen niye bizim zevklerimize sinir oldun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 deadwoll said: Abi farklı şehirlerde yaşıyoruz son 1 yıldır, ondan önce beraber yaşıyorduk; inanılmaz eksikliğini çekiyorum ve hiç bir özel günü denk getiremiyoruz. Bir erkek olarak ben istiyorum yemeğe çıkmak; durum o kadar vahim. Yoksa ona sorsam etli ekmekçiye gidelim falan der. 6-7 aydır ilk kez geçende "waffle yiyelim mi?" diyerek kadın gibi davrandı. Bu arada samimi bir yer arıyorum, yemekler güzel olsun, yemek üstüne içkimizle muhabbet edebilelim. Öyle vıcık vıcık olmasın ne bileyim. ne güzel abi ya, bize denk gelenler de kendini düşes zannediyor anasını satayım. yengeye saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar