Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Selamın aleyküm, Dün durup dururken telefonum kilitlendi, çekmiyor, invalid card diyor kenarda ve PIN kodu girmemi istiyor ki öyle bir kod koymamıştım ben. Önce dün gece McAfee uyarı verdi telefonun kilitlendi PIN kodunu gir diye. PIN kodunu da benim verdiğim 3 tane insanın telefonuna yolluyor olması gerekiyor ama hiç birine yollamamıştı. Telefonu kapatıp açtım şu anda McAfee ile ilgili bir şey yok, direk ekranda keypad çıkıyor, emergency call yapabiliyorum sadece. Xperia Z telefon, Dubai'den alınmıştı ama üzerine kaydettiğim pasaport hala geçerli, bir kazık atma telefonu sildirme durumu da olamaz anneme yapıştırmıştım zira. Ne olabilir sıkıntı, rootlamıştım cihazı aylar önce ama sadece bi program indirip kurdum sonra bi bok beceremedim daha sonra hiç kurcalamadım. Yardım edin ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Karti cikarip taktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yes dear, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 başka birinin kartını takıp denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi McAfee sapıtmış her gün SIM card değiştirdin diye mail yollamış diğer mailime, şimdi açtım internetten de neden böyle yapar ki lan telefonumu mu heklemeye çalışıyorlar imdat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Vinghtor'da da aynı telefondan var ona da aynısı olmuş alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Iphone almadiginiz gune yanin diye yapiyodur mcaffee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 backup alip stock rom a donmeyi denemediysen oyle bi denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aynı sorunu yabancı forumlarda yaşayan pek çok xperia kullanıcısı var. hepsinin nedeni mcafee.. telefonu yeniden flashlarsan ve mcafee kullanmazsan sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 mcaffe neden kullanıyorsun ki onu da anlamadım, çalınma vs diyorsan cerberus tavsiye ederim çok deli program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi aynen yine oldu en kısa zamanda siliyorum nalet programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar