Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun araba parketmece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. bolumde dikkatsizligimden carptim, her seferinde bastan baslamasa ugrasilir da bayiyor boyle.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 13 Aralık 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende 4. bölümü geçemedeim demek son bölüm az daha kasiim o zaman:)
3ile 4. bölüm arasındaki tek fark 4. bölümde park edeceğin alannın yanında bide köpecik var:D[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
bu da ayrı bir sazanlık. o iki oyun aynı değil biraz incelesen görüceksin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
İlk oynayışımda 4 ünüde geçtim isimde yazdım siteye ama bulamadım ismi bide sıralama olduğunu bilmiyodum şimdi bidaha deniycem[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 14 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
bu da ayrı bir sazanlık.
Adam gibi konuş tanımam etmem.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
hem suçlu hem güçlüsün. kralsın sen.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
tam olarak yerleşmen lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...