Gilth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Topic: Is it right that entertainers/superstars(actors,singers,sport players etc...) earn too much money? Konu: Superstarlarin(aktor,sharkici,sporcular vs...) bu kadar cok para kazanmasi dogrumu?(sizce) Evet arkadashlar bu konu hakkinda gelecek charshamba presentasyon(turkcesi boyleydi umarim :) ) yapmam gerek. Ama ishin kotu tarafi benim bu fikrin karsiti olmam gerektigi yani ben bu fikrin karshitini savunmak durumundayim. Internet'ten bi kach informasyon buldum ama bana yardimci olacak orenileriniz yada dushunceleriniz da lazim... Yani sizce dogrumu yoksa gercekten abartimi bu kadar aldiklari paralar(mesela turkiyede futbolcular, amerikada popstarlar, hollywood aktorleri, amerikan futbolcular bla bla) Tek istedigim bana gorushlerinizi burada yazmaniz, tabi umarim benim gibi karshiti savunursunuz. Neyse yardiminizi bekliyorum paticik ailesi :) .... Saygilar.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 14 Aralık 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Shana Yardhimçi Olmhak istherdim fakhat Yazhın Türqçe Olmadıghı ichin anhlamadhım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Sensible, 14 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Shana Yardhimçi Olmhak istherdim fakhat Yazhın Türqçe Olmadıghı ichin anhlamadhım. abi almanyada turkce klavye yok(var mutlaka almanya'dada ben almanca aldim alirken, pardon... diye sh ch ' yi boyle kullaniyorum, lutfen gereksiz polemik yapmayin lutfen...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 14 Aralık 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Direk sarkıcı yaz :P nese konu o diil :) Bence doğru kazansınlar:p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ama bir futbolcu olmakda okadar kolay deil dimi?
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Delanoresse, 14 Aralık 2004 18:31 tarihinde demiş ki: sohret ve yetenekler kisitli bir zaman dilimine sikisabilecek seyler oldugundan tabi ki dogrudur. sen yillarca calisirsin o parayi kazanirsin, futbolcu 15 sene oynar, son 5 senesinde senin tum omrunde kazandiginin 2 katini kazanir. hmm, peki britney spears de ne yetenek varda o kadar para kazaniyo mesela? (britney spears'dan nefret etmem, ama etmek zorundayim charshambaya kadar, pardon...)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Britney Spears'da yetenek değil döt var afedersin :) Eheh[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kazanması doğru bence onlar sayesinde binlerce kişi ekmek yiyor. Ama şımarıklıkları ayrı bi konu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 edit : pardon[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 14 Aralık 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Gilth, 14 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki:presentasyon(turkcesi boyleydi umarim :) ) Sunum..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Dungeon_Master, 14 Aralık 2004 18:45 tarihinde demiş ki: said: Gilth, 14 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki:presentasyon(turkcesi boyleydi umarim :) ) Sunum.. Teshekkurler... Almanlarin arasinda kalinca, butun gun almanca ve ingilizce konushtugumdan ve haftada bir kere ailemle telefonlashiyorum o yuzden olsa gerek. Neyse arkadashlar yokmu karshit olan biri ? Yani bence futbolcular cok para kazaniyolar yada Hollywood Starlari, ama bir ogretmen, sosyal gelishmemizi saglayan insan ne kadar az para kazaniyo...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Onların masrefları da fazla kazanması gerek adamların de mi:D *siper alır*
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ünlü dediğimiz insanlar bu dünyaya katkı olarak hiçbirşey gerçekleştirmedikleri için bu kadar para kazanmaları saçma(parayı kazandıktan sonra bir işe yarayanlar da var ama onu tartışmıyoruz:)) bahsettiğim "ünlü"ler medyatik "sanatçı" taklitleri tabii devletlerin en çok istediği şeyi yaptıkları için(halkları mışıl mışıl uyuttukları için) çok sağlam para kazanıyolar. onlardan çok onların menejerleri vs sağlam para kazanıyor. yardımcı olmuşumdur umarım[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu arada bu konu hakkında konu başlığının yanlış olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 14 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 cem yılmaz'ın konuyla ilgili güzel bir lafı var.. "o parayı banasen verdin..ben burda sahnede duruyordum sen geldin bilet aldın.."[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 biz ilgi göstermessek alamaz o parayı biz derken milyonlarca insan[signature][hline]Tell me what did I do wrong To make you stay away so long
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ekonominin dönmesine baya katkıları var aslında[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Gilth, 14 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: presentasyon(turkcesi boyleydi umarim :) ) presentasyon = sunum[signature][hline]templars of steel
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 up...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: forgiver1, 14 Aralık 2004 21:56 tarihinde demiş ki: biz ilgi göstermessek alamaz o parayı biz derken milyonlarca insan türkiyede insanların cogu koyun, medya da coban oldukca adamlar istedikleri kisiye istedikleri kadar parayı veriyorlar..
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla kazandıkları para benım cebıme gıtmıo esasında ya :)kazanmasınlar dabe deiştidim fikrimi..
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Gilth kardeş işin zor bence. Bu soruyu olumsuz cevaplamak oldukça zor çünkü :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.
Öne çıkan mesajlar