cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 https://www.facebook.com/groups/hearthstoneturkiye/ giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahanda keyim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Yıllarca heves edip öğrenemeyen adama şu kart olayını nereden öğrenebileceğini bir atan çıkar mı :)? Ben de oynamak istiyorum bu oyunu :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu oyunu oynamak için korkmana gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 expert de kimi yendik kim kaldı nerde görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dün gece Sabonis'in gazıyla winlerimi tutmaya başladım. Malum oyunda bir "record" şeysi yok henüz. 27-7 şu anda skorum. Oyuna girmeye tırsıyom ya yenilirsem diye. 7 mağlubiyetin 3ünü aynı adama karşı almış olmak çok koyuyomuş bir de. Adam bildiğiniz kafama kafam vurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 record olmasi lazim ama sadece win sayisini gosteriyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sadece win sayısı yetersiz yav. Kime karşı nasıl oynadığını bilmek istiyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 var mı 1v1 atacak n00b? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 karea 2974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yolladım davet, aradhell#2261 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://t1310.hizliresim.com/1g/t/twz31.jpg sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ballı noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ups . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ütüp ütüp kaçtı bu gaboo beni kandırdı mağdurum gelsene olm bi kere yeniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bana 5 inci turnde 28 vurup tek atmışlardı :D (5 di herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ace'e 2-1 yenildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Karea said: ütüp ütüp kaçtı bu gaboo beni kandırdı mağdurum gelsene olm bi kere yeniim kendisi bizim gruptanda ikişer üçer key kapıp yeni bir facebook grubu kurmuş yakında pazar alanında key satışlarına başlarsa şaşırmam aynen dediğin gibi ütüp ütüp kaçıyo Aşağıdaki resimde görün arkadaşın yaptığı çekilişi 7 kere tekrar edilen bir çekiliş artık kimi denk getirmeye çalıştıysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Var mı hala key i olmayan gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 var valla d3 için annual basıp ödemedim, blizz trip atıyo heralde key için artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 grup benim değil, ben de her bulduğum çekilişlere katılıyorum ve paylaşıyorum. geçen gün bir gruptan, hatta burada onu da paylaşmıştım, 3 key kaptım yan hesaplara ve burada dağıttım o hesapları zaten. niye hesaba ekledin derseniz, splash dağıtıldı 10 key, aldığımı direk eklemek zorundaydım. DoruK said: gabo adam ya kizilsakal#2877 noob isteyen eklesin tutoryalleri yapıp dalıcam oyuna alanlara sorabilirsiniz. saçma sapan teorilerle ithafta bulunmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 benim keyim yok sürünüyorum çekilişlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Gaboo said: grup benim değil, ben de her bulduğum çekilişlere katılıyorum ve paylaşıyorum. geçen gün bir gruptan, hatta burada onu da paylaşmıştım, 3 key kaptım yan hesaplara ve burada dağıttım o hesapları zaten. niye hesaba ekledin derseniz, splash dağıtıldı 10 key, aldığımı direk eklemek zorundaydım. DoruK said: gabo adam ya kizilsakal#2877 noob isteyen eklesin tutoryalleri yapıp dalıcam oyuna alanlara sorabilirsiniz. saçma sapan teorilerle ithafta bulunmayın lütfen o değilde 2 gün önce "bana hala gelmedi yhaa" dan key zenginine gidiş hızlı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar