Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Success!
You’ve successfully activated Hearthstone: Heroes of Warcraft. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Hearthstone: Heroes of Warcraft client, click the download link below.

ben 2 tab açtım inputlara focusladım mouse u da direk random 2 tane cp enter yaptım sdfg kaptım 2 tane bi hesap daha olsa ona da aktive ederdim
Mesaj tarihi:
ahashd adamin teki de keyi girmis, continue demeden once ss almis gitmis cok tesekkurler diye post atmis ss i upload falan etmis tabi o arada coktan baskasi kullanmis keyi gg
Mesaj tarihi:
Marty said:

ahashd adamin teki de keyi girmis, continue demeden once ss almis gitmis cok tesekkurler diye post atmis ss i upload falan etmis tabi o arada coktan baskasi kullanmis keyi gg

lskadjsldajaslk
Mesaj tarihi:
lan metrobusteydim. telefondan girmeye calistim da kopyala diyene kadar gitti tabi bütün keyler.

gene keysiz kaldım :(

tek ben mi varım abi bu kadar key arayıp da bulamayan patide?

inat ettim o key gelecek bana. almayacağım.
Mesaj tarihi:
Dün patiden key satın aldım. Gece başlangıç tutolarını yapıp arkadaşa verdim (daha önce bir arkadaşa hesabı vermiştim. Bu surat yapmıştı. O yüzden onun içinde satın almıştım.. özeti bu). Bugün 4-5 saat takılmış, oynamam diyip geri verdi :D (para ile aldığımı bilmiyor tabiki)

Almak isteyen olursa 30-40 bırakırım. Hesabı yeni bir blizzard hesabına kendi üstüme açtım. Yani ilerde yaşayacağınız sorunlarda yardımcı olurum (olurda hack vs. yerseniz)

ps: paypaldan kolay bi şekilde hallebiliriz. ilgilenen olursa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...